Fasole verde cu carne de vita

Fasolea verde poate fi preparata cu carne de vita, iar daca doriti ca mancarea sa fie gata mai repede, puteti inlocui carnea de vaca cu cea de manzat.

Ingrediente:

- 600 g carne,
- un kg fasole,
- 2 cepe,
- o lingura de ulei,
- o de lingura bulion sau 4 rosii proaspete,
- sare,
- verdeata.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie carnea in bucati potrivite. ##END STEP##

##STEP##

Se caleste impreuna cu doua cepe taiate marunt in putin ulei. ##END STEP##

##STEP##

Carnea se pune la fiert in apa calda cat s-o cuprinda si se lasa o jumatate de ora, mai ales daca nu folositi manzat care este mai fraged si fierbe mai repede. ##END STEP##

##STEP##

Dupa aceea, se pune fasolea curatata, rupta in 2-3 bucatele si spalata. Se lasa sa fiarba impreuna si se adauga sare. ##END STEP##

##STEP##

Cand fasolea este aproape fiarta, se gusta de sare, se adauga o lingura de bulion sau cateva rosii, putina verdeata si se da la cuptor. ##END STEP##

##STEP##

Optional, mancarea se poate face si cu fasolea fiarta separat si bine scursa. ##END STEP##

##STEP##

Se pune peste carne cand aceasta este fragezita. ##END STEP##

##STEP##

Cand mancarea este aproape gata, se adauga o legatura de marar si putin patrunjel verde. ##END STEP##

##STEP##

Se ia de pe foc si se serveste calda. ##END STEP##