Ficat de caprioara prajit

Sursa importanta de vitamine din complexul B, ficatul favorizeaza metabolismul eficient.

Acesta poate fi consumat fiert, prajit la tigaie, preparat la cuptor sau inabusit.

Pentru cei care doresc sa savureze bucate alese, pot inlocui ficatul de pasare, de vita si de porc cu cel de caprioara care este socotit  o bucatica foarte aleasa. Ficatul de caprioara prajit se prepara usor si este foarte gustos.

Iata o reteta simpla pe care o poti testa in propria bucatarie.

Ingrediente:

- 6 felii de ficat,
- o lingura de unt,
- 2 linguri de ulei,
- o lingura de faina,
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se curata de pielite, se taie felii nu prea groase. ##END STEP##

##STEP##

Se dau prin faina si se prajesc in unt fierbinte, amestecat cu putin ulei. Se sareaza dupa gust. ##END STEP##

##STEP##

Ficatul de caprioara se serveste alaturi de o garnitura de ceapa taita felii foarte subtiri, prajite bine in ulei. ##END STEP##