Limba pane

Limba pane

Limba fiarta se poate praji asemeni snitelelor, in caz ca va place gustul de pane

Ingrediente:

- o limba cam de 1 kg,
- 3 litri apa,
- 2 cepe,
- un patrunjel,
- 10 boabe piper,
- sare,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

Se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Acestea se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc.

Pont:

Ca sa fiarba mai repede, folositi limba de porc sau de vita.

Etichete: limba, pane, limba pane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gusa sau barbia dubla se formeaza din cauza mostenirii genetice, a imbatranirii si a cresterii in greutate....
Limba este un organ pe care il folosim constant, dar caruia nu-i acordam prea multa atentie. Folosim...
Sa scoti limba e un gest nerecomandat in societatea europeana, deoarece denota lipsa de bun-simt. In Tibet,...