Limba prajita

Limba prajita

Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la cuptor, de aceasta data va prezentam o reteta de limba prajita.

Ingrediente:

- o limba de aproximativ1 kg,
- 3 litri apa,
- 2 cepe,
- un patrunjel,
- 10 boabe piper,
- sare,
- 1o lingura de faina,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Limba spalata si curatata se tine in apa rece o ora inainte de a fi pregatita.

2

Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.

3

Cand incepe sa dea in clocot, se ia spuma, se adauga zarzavatul, sare, piper, se acopera si se lasa sa fiarba potolit timp de trei ore (limba de vitel si cea de purcel fierb mai repede).

4

Se curata de piele, se taie felii.

5

Se dau feliile de limba prin faina si se prajesc in untura fierbinte.

Mod de servire:

Limba prajita se serveste cu legume si salata.

Etichete: limba, limba prajita, salata

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gusa sau barbia dubla se formeaza din cauza mostenirii genetice, a imbatranirii si a cresterii in greutate....
Limba este un organ pe care il folosim constant, dar caruia nu-i acordam prea multa atentie. Folosim...
Sa scoti limba e un gest nerecomandat in societatea europeana, deoarece denota lipsa de bun-simt. In Tibet,...