Miel cu spanac

Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale.

Ingrediente:

- 750 g carne,
- 2 kg spanac,
- 1 lingurita de faina,
- 2 linguri de untura,
- 1 ceapa,
- 1 lingura de bulion,
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. ##END STEP##

##STEP##

Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge bine. ##END STEP##

##STEP##

Se pune in cratita cu carne, se adauga bulionul, putina apa si sare. ##END STEP##

##STEP##

Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. ##END STEP##

##STEP##

Daca scade prea mult, se mai adauga putina apa. ##END STEP##

Se pot adauga si cateva felioare de lamaie, dupa dorinta.

Daca pe parcursul anului doriti sa preparati aceasta reteta, in loc de miel puteti folosi carne de vita. De asemenea spanacul proaspat poate fi inlocuit cu cel congelat.