Prune uscate cu carne de vita

Preparate cu orez, prunele uscate mai pot fi combinate si cu carne de vita.

Iata cum se prepara mancarea de prune uscate cu carne de vita.

Ingrediente:

- 600 g carne,
- 500 g prune uscate,
- 2 linguri de untura,
- o lingurita de faina,
- 6 lingurite de zahar,
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie carnea in bucati potrivite. ##END STEP##

##STEP##

Se prajesc in cratita cu o lingura de untura. ##END STEP##

##STEP##

Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda. ##END STEP##

##STEP##

Se pune sare si putina apa calda. Se lasa sa fiarba o ora, turnand din cand in cand putina apa calda. ##END STEP##

##STEP##

Se spala prunele, se oparesc, se scurg si se pun peste carne, cand aceasta este pe jumatate fiarta. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga putina sare si un sos de zahar ars. ##END STEP##

##STEP##

Se arde zaharul si se stinge cu putina apa fierbinte. ##END STEP##

##STEP##

Mancarea se da la cuptor, adaugand 1 - 2 lingurite de zahar (sau mai mult, dupa gust), daca sosul nu este destul de dulce. ##END STEP##