Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.
Ingrediente:
- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.
Mod de preparare:
##STEP##
Puii curatati si sarati sunt pusi in frigare. ##END STEP##
##STEP##
Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii. ##END STEP##
##STEP##
Cand jarul este incins, se pune frigarea la foc si se invartesc puii sa nu se arda. ##END STEP##
##STEP##
Se ung mereu cu unt si cu putina apa, cu o pana. ##END STEP##
##STEP##
Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra. ##END STEP##
##STEP##
Se desface ata, se taie puii in doua si se servesc cu cartofi prajiti si cu salata sau castraveti murati. ##END STEP##
Mod de servire:
Dupa gust, se pot unge puii cu zeama de mujdei de usturoi de 2 - 3 ori in timpul friptului.