Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava.
O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava.
Ingrediente:
- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata puii, se spala si se sareaza.
Se pun intr-o tava potrivita, cu putin unt.
Se dau la cuptor si se ung din cand in cand cu unt.
Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra.
Sosul din tava se lasa sa mai fiarba cu o lingura de apa, se strecoara si se serveste in sosiera.
Mod de servire:
Puiul la tava se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.