Pui pane

Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane.

Ingrediente:

- 2 pui mici,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- sare,
- 2 linguri untura.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie carnea felii de 2 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza. ##END STEP##

##STEP##

Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin. ##END STEP##

##STEP##

Se infierbanta o lingura de untura si o lingura de ulei intr-o tigaie. ##END STEP##

##STEP##

Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte. ##END STEP##

##STEP##

Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie fierbinte. ##END STEP##

Mod de servire:

Puiul pane se serveste cu mai multe feluri de legume combinate sau cu un singur sortiment, la alegere. Ca si garnitura, puteti servi puiul pane alaturi de fasole, mazare, cartofi, piure de spanac, sfecla rosie.