Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.
Ingrediente:
- 6 sitari,
- o ceapa mica,
- 100 g slanina,
- 100 g ciuperci,
- o lingura de unt,
- un ou,
- sare, piper,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine.
Mod de preparare:
Se curata de pene cand este aproape de a fi fript.
Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa, slanina si ciupercile.
Se prajesc usor 15 minute cu putin unt, la foc potrivit.
Se adauga sare, piper si cand totul s-a mai racorit si un ou.
Se amesteca bine, se umple sitarii.
Se invelesc in felii foarte subtiri de slanina, se ung cu unt si se frig in tava, la cuptor.
Mod de servire:
Se servesc pe felii de paine prajita in unt.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.