Cum sa faci PLACHIE de PUI

Iti prezentam, astazi, o delicioasa si simplu de preparat plachie de pui, excelenta la inceputul sezonului de primavara.

Ingrediente:

- 4 pulpe pui;

- 7 rosii;

- o capatana mare de usturoi:

- 4/5 foi de dafin;

- o legatura de patrunjel;

- cimbru;

- sare, dupa gust;

- piper, dupa gust.

Mod de preparare:

- taie pulpele in doua, cresteaza-le si aseaza-le in tava.

- condimenteaza pulpele cu sare, piper si cimbru.

- adauga foile de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.

- da rosiile pe razatoare si pune-le in tava peste pulpe.

- completeaza cu apa cat sa acoperi pulpele.

- pune pulpele la cuptor la foc iute pana scade sosul din tava.

- la final, presara patrunjel verde tocat peste pulpe.

Pofta buna!