Cum sa mentii ORDINEA printre cablurile din casa. Metoda GRATUITA la care nu te asteptai!

Cum sa mentii ORDINEA printre cablurile din casa. Metoda GRATUITA la care nu te asteptai!

Cablurile de alimentare se inmultesc pe zice trece in casa omului modern. Cablul de la internet, de la tv, USB, video, audio si lista ar putea continua. Daca nu esti organizat, poti crea o adevarata harababura in locuinta. Cand vei avea nevoie de un cablu mai mult, atunci probabil nu il vei gasi. Sau, la fel de nedorit, vei obtine o increngatura de cabluri.

Daca inca nu esti un tip organizat, e cazul sa te schimbi. Mai ales ca ai o solutie usoara si deloc costisitoare pentru a pastra ordinea printre cablurile tale. Stim, tentatia de a le lasa mereu conectate si vraiste prin casa, fie ca ai nevoie de ele sau nu, e mare! Renunta la comoditate si te vei bucura de toata tehnologia pe care o ai, fara dureri de cap. Ai nevoie doar de niste cotoare de...hartie igienica sau de prosoape de bucatarie!

1. Pregateste cotoarele

Cu un cutit fa 4-5 fante intr-un cotor de hartie igienieca(prosop de bucatarie) la distanta de 4 centimetri una de alta.

2. Infasoara cablul

Ia cablul pe care nu il folosesti in acea perioada si introdu-l prin fante. Pentru aceasta metoda, e mai potrivit cotorul ramas de la prosoapele de bucatarie. Cablul se va infasura mai usor, mai ales daca e unul lung.

3. Foloseste cotoarele pentru orice tip de cablu

Daca ai cabluri mai groase la capete, nu e panica! Poti utiliza fantele din cotoare pentru a fixa firul. De obicei, acest tip de cablu este mai scurt, asa ca de preferat e sa folosesti cotorul de la hartie igienica.

De asemenea, poti strange cablul si apoi sa il introduci in interiorul cotorului de carton. La final, noteaza pe cotor tipul cablului abia introdus.

4. Aseaza rolele!

Dupa ce ai organizat toate cablurile, mai ai un singur lucru de facut pentru ca treaba sa iasa perfect! Pune cotoarele cablate in pozitie verticala in interiorul unei cutii goale de carton. Vei putea, cu usurinta, sa gasesti, oricand, cablul dorit. De altfel, metoda e excelenta in cazul unei mutari!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Una dintre cele mai comune idei preconcepute este aceea ca un strat de hartie igienica asezat pe...