Cum sa mentii CURATENIA in baie. Foloseste aceste produse

Cum sa mentii CURATENIA in baie. Foloseste aceste produse

Casa ta trebuie sa fie mereu curata. Doar asa stii ca te vei intoarce intotdeauna cu placere acasa, dupa o zi obositoare de munca. Totusi, curatenia nu se face asa usor, iar mentienrea ei e si mai dificila. Timpul devine cel mai aprig dusman, asa ca incearca, macar, sa fii eficient atunci cand te apuci de facut curatenie.

Oricat ai fi de priceputa si de atenta la curatenie, sunt locuri in casa ta care, oricat ar fi de curatate si orice solutie profesionala ai utiliza, nu raman impecabile, de un alb imaculat. Asadar, igiena nu e de ajuns in privinta anumitor obiecte. Cauza? Acestea sunt, probabil, afectate de trecerea timpului. Din fericire, exista solutii de curatare chiar si pentru cele mai vechi obiecte. Multe dintre aceste solutii se afla chiar in casa ta, produse simple, naturale!

Cum sa faci CURATENIE in BAIE

1. Cada alba, imaculata. Da la o parte detenrgentii toxici, care pot declansa chiar si alergii. Ai la indemana un amestec natural care iti va curata cada fara greseala: combina apa si bicarbonat de sodiu in parti egale. Aplica amestecul in zonele murdare si freaca-le cu o carpa.

2. Calcarul de pe robinete poate fi distrus cu ajutorul unei periute de dinti scoasa din uz, pe care o vei inmuia, inainte, in amoniac. O alta varianta: freaca zona plina de calcar cu o jumatate de lamaie. In ambele situatii, trebuie apoi sa clatesti cu multa apa.

3. Desfundarea chiuvetei. Toarna apa fierbinte, in care ai dizolvat doua linguri de bicarbonat de sodiu si o jumatate de litru de otet. Teava se va desfunda negresit!

4. Rugina se curata cu otet fierbinte, in care vei dizolva putina sare de bucatarie. Pentru a evita infundarea chiuvetei, se recomanda ca pe gura de evacuare sa se puna o sita deasa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Baia ta e plina de lucruri pe care nu realizezi ca ar trebui sa le arunci! Din...