Cum sa iti faci VIATA mai usoara. 9 trucuri inteligente

Cum sa iti faci VIATA mai usoara. 9 trucuri inteligente

Stiai ca in casa ta sunt o multime de lucruri ce pot fi folosite altfel decat in mod CLASIC? Daca da, cu siguranta, ti-ai usurat viata in gospodarie. Daca nu esti convins inca, aceste sfaturi iti vor fi de folos!

1. Introdu colierul preferat printr-un...pai de baut, pentru a preveni incurcarea respectivei bijuterii. E o idee foarte buna pentru pastrare si chiar pentru calatorii. Ca alternativa, poti tine bijuteria intr-un suport pentru periuta de dinti.

2. Foloseste nasturii pentru a pastra cerceii. Poti prinde cerceii(pe cei mici) prin gaurile nasturilor pentru a fi sigura ca nu ii pierzi.

3. Sacul de plasa, de genul celui in care este ambalata ceapa in hipermarket, este excelent pentru a curata oale si tigai fara a le zgaria.

4. O pila de unghii(sau o bucatica de smirghel) este ideala pentru a curata obiectele din piele intoarsa.

5. Daca bocancii tai aluneca peste masura pe gheata, poti face o adaptare simpla. Introdu pe intreaga suprafata a talpii cateva capse. Iti vor mari, cu siguranta, stabilitatea in timpul mersului.

6. Lacul de unghii este bun pentru intarirea unor lucruri precum suruburile de la ochelari sau nasturi prost cusuti.

7. Poti folosi hartia de filtru pentru cafea pe fundul unui ghiveci(in interior) pentru a nu permite pamantului umed sa treaca prin gaurile de scurgere.

8. Daca esti usor neindemanatica si inchizi cu greutate fermoarul la spate, usureaza-ti munca. Prinde o ata mai groasa(o sfoara) de cheita fermoarului si pur si simplu trage usor in sus. E simplu!

9. Foloseste carligele de la perdeaua de baie pe umeras. Pe fiecare inel in parte agata o esarfa sau o curea. Apoi, introdu toate carligele pe baza umerasului. Vei castiga, astfel, spatiu in sifonierul tau.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista o multime de trucuri de uz casnic care iti pot usura munca. Unele dintre ele au...
Un truc practic poate scoate pe oricine dintr-o situatie foarte dificila. Sa zicem ca ai ajuns in...
Sunt o multime de momente care ne strica fiecare zi. Fie ne apuca sughitul , intr-un moment...