Netflix. Filme mai putin promovate pe care merita sa le vezi

Netflix. Filme mai putin promovate pe care merita sa le vezi

Netflix este o platforma online care pune la dispozitia abonatilor(contra cost – abonament fix) seriale, filme si documentare ce pot fi urmarite pe diferite dispozitive(tv smart, tableta, telefon, laptop, desktop). In Romania, ca si-n alte state, Netflix este lider pe segmentul sau. Odata abonat, orice utilizator primeste liste cu categorii. Unele pelicule sunt , evident, mai promovate decat altele, din diverse ratiuni. Exista, asadar, filme foarte bune care ne sunt recomandate, dar si productii la fel de bune care sunt ascunse in lista. Despre cateva dintre acestea din urma, ne-am propus sa scriem, astazi.

Filme celebre mai putin promovate pe Netflix:

1. The Stranger(1946). Acest film in regia lui Orson Welles spune povestea unui anchetator care nu-si gaseste linistea pana nu gaseste un fugar nazist ascuns in Connecticut. Un film invaluit in mister care a primit o multime aprecieri de-a lungul timpului.

2. Good Will Hunting (1997). Matt Damon, Ben Affleck si Robin Williams fac parte din aceasta poveste remarcabila, care a starnit un interes major inca de la premiera. Will Hunting este un tanar rebel care lucreaza ca om de serviciu in cadrul unei universitati, desi este uimitor de inteligent. Din acest motiv, psihologul Sean Maguire incearca sa-i schimbe mentalitatea lui Will si sa-l ajute sa isi atinga potentialul maxim.

3. Zodiac (2007). Mark Ruffalo si Robert Downey Jr. si Jake Gyllenhaal joaca in acest film cu supereroi. Un inspector, un jurnalist si un caricaturist incearca sa dezlege misterul legat de Zodiac Killer, care le pune probleme majore oamenilor legii cu actiunile sale din San Francisco. Mister si intriga cat cuprinde. Nici nu vei simti cum trece timpul, vizionand aceasta pelicula.

4. The Lovely Bones (2009). Acest film este adaptarea cinematografica a romanului de mare succes cu acelasi nume scris de Alice Sebold. Este prezentata povestea lui Susie Salmon (Saoirse Ronan), o fata de 14 ani care observa, din ceruri, procesul prin care familia si prietenii ei trec pentru a se intoarce la normalitate, fara prezenta ei fizica. Este o poveste emotionanta pe care nu trebuie sa o ratezi.

5. Scott Pilgrim vs. the World (2010). Scott Pilgrim (Michael Cera) se indragosteste de o fata care face livrari, Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead). Nu ii va fi usor sa-i castige, insa, inima, deoarece va trebui sa se confrunte cu cei 7 fosti iubiti ai Ramonei.

6. Dolemite Is My Name (2019). Acesta este un film original Netflix cu Eddie Murphy si Wesley Snipes. Pelicula prezinta povestea adevarata a lui Rudy Ray Moore, cantaret, producator de film si comediant, care a devenit cunoscut in anii 70 datorita alter ego-ului sau - Dolemite. O comedie spumoasa, care te va face sa intelegi si aparitia miscarii cunoscute sub numele de Blaxploitation.

7. Frances Ha (2012). Regizorul Noah Baumbach si actrita Greta Gerwig au lucrat impreuna pentru a scrie povestea acestui film. Frances Halladay este o femeie care incearca sa-si gaseasca viata de vis ca dansatoare, dar trebuie sa isi asume si responsabilitati de adult. Entuziasmul protagonistei in incercarea de a-si atinge obiectivele ftransforma pelicula intr-una speciala.

8. The Theory of Everything (2014). Acest film cu Eddie Redmayne si Felicity Jones trateaza o parte din viata savantului britanic Stephen Hawking. De-a lungul povestii, vei afla cand a aparut si cum a evoluat scleroza laterala amiotrofica (ALS) in viata sa, provocarile cu care a trebuit sa se confrunte Jane Hawking, sotia reputatului om de stiinta, dar si cum a facut cuplul Kawking fata situatiei deloc placute.

9. Gone Girl (2014). Nick Dunne (Ben Affleck) descopera ca sotia sa, Amy Dunne (Rosamund Pike), a disparut. Tragedia se intampla, colac peste pupaza, chiar in mijlocul unei crize conjugale. Pe masura ce politia investigheaza cazul, Nick pare principalul suspect. Adevarul il veti descoperi, urmarind acest thriller psihologic de mare impact.

10. Manson Family Vacation (2015). Nick (Jay Duplass), avocat si om de familie, primeste vestea neplacuta ca va fi vizitat de fratele sau, Conrad (Linas Phillips), care il cauta dupa foarte mult timp. Apoi, amandoi se implica intr-o aventura in care totul va avea legatura cu una dintre cele mai mari obsesii ale lui Conrad, Charles Manson.

11. Hush (2016). John Gallagher Jr si Kate Siegel sunt vedetele acestui film horror de mare succes. Maddie este o scriitoare surdo-muta care petrece cateva zile intr-o casa dintr-o zona rurala, pentru a termina de scris o carte. Aici, ea intalneste o fiinta a Raului. In ciuda faptului ca este vorba despre un horror clasic, modul in care evolueaza personajul principal te va tine lipit de ecran.

12. Tallulah (2016). Acest film a marcat debutul regizoral al lui Sian Heder. In distributie: Ellen Page, Allison Janney si Tammy Blanchard. O femeie fara adapost decide sa isi asume responsabilitatea de a ingriji un copil care nu este al ei. Povestea emotionanta te va face sa reflectezi asupra sensului vietii.

13. The Edge of Seventeen (2016). Iti amintesti cum era viata ta la 17 ani? Acest film este un exemplu in acest sens. In rolul principal, Nadine Byrd (Hailee Steinfeld), o studenta care a trait o adolescenta complicata, intampinand multe probleme cu mama, fratele ei si cea mai buna prietena.

Citeste si: Ce este Binge-watching? Cum te ajuta si cum te poate afecta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa vizionezi un film pe repede inainte, fara a scapa, insa, scene importante? Ai posibilitatea de...
Se pot scrie carti despre modul in care supereroii precum Robinson Crusoe sau Rambo(ca sa dam 2...
Miturile au devenit o parte integrantaa cinematografiei moderne. De aceea, uneori, tindem sa credem intamplari din filme...