Cum sa iti simplifici viata. Tine cont de aceste trucuri

Cum sa iti simplifici viata. Tine cont de aceste trucuri

Exista trucuri care iti pot simplifica viata si la care cel mai probabil nu te-ai gandit. Astazi, iti prezentam zece astfel de strategii ce te vor scoate din impas.

1. Bataturile de la picioare. Nu ai plasturi? Poti acoperi batatura/ile cu o bucatica de absorbant pe care s-o fizexi in interiorul incaltarilor.

2. Litiera si nisipul buclucas. Nisipul din litiera e greu de curatat? In mod normal, da. Insa daca pui in litiera o punga de gunoi inainte de a a adauga nisip, lucrurile se vor simplifica.

3. Aerul provocat de aspirator. Simti ca aerul devine inecacios cand aspiri prin casa? Ai o solutie. Adauga in sacul aspiratorului putin detergent si vei schimba mirosul. Daca ai alergie sau probleme pulmonare, nu aplica aceasta metoda!

4. Mirosul hainelor din dulap. Pune in dulap, printre haine, teste de parfum pentru a avea o garderoba frumos mirositoare.

5. Mirosul din baie. Picura ulei esential(aroma preferata) pe suprafata interioara a ruloului de hartie igienica. Vei avea parte de un miros placut.

6. Mirosul din bucatarie. Presa condimente(in special scortisoara) in chiuveta bucatariei si dati drumul la apa fierbinte. Aroma se va raspandi in toata incaparea.

7. Apa calda cand nu...ai apa calda. Daca traiesti aceasta situatie neplacuta, ai o solutie! Porneste un ciclu gol la masina de spalat la 90 grade. Din furtunul de evacuare va curge apa fierbinte!

8. Inlocuitor pentru dus. Daca nu ai posibilitatea de a face dus, curata pielea cu ajutorul gelului dezinfectant pentru maini, aplicand apoi deodorant.

9. Condiment universal. Acesta se obtine simplu din combinarea urmatoarelor ingrediente: sare, piper negru, praf de paprika si curry.

10. Indepartarea urmelor de adeziv. Aceste pete dispar rapid cu ajutorul lichidului demachiant.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sunt o multime de momente care ne strica fiecare zi. Fie ne apuca sughitul , intr-un moment...
Exista o multime de trucuri de uz casnic care iti pot usura munca. Unele dintre ele au...
Un truc practic poate scoate pe oricine dintr-o situatie foarte dificila. Sa zicem ca ai ajuns in...