Ceai din fructe de armurariu

Ceaiul din fructe de armurariu sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este suport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Armurariul este o planta cunoscuta de pe vremea lui Hyeronimus Bosch (595), fiind utilizata pentru afectiuni hepatice inca din secolul al XVIII-lea.

Ingrediente: Fructele plantei Carduus Marianum L., fam. Asteraceae, care contin silimarina (derivat fenolic), ulei gras, proteine, tocoferol, steroli, saponozide.

Efect: Hepatoprotector si hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Intrebuintari principale: Hepatite, steatoza (incarcarea grasa a ficatului), ciroza incipienta, insuficienta hepatica, intoxicatii hepatice (alcool, noxe, ciuperci).

Se asociaza preventiv cu medicamente potential hepatotoxice.

Alte intrebuintari: Indigestie, afectiuni ale vezicii biliare.

Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: Infuzie din 1 lingurita de fructe proaspat macinate la o cana cu apa clocotita.

Intrebuintare: Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale.

Se fac cure de 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului.

Prezentare: cutie a 50 g

Sursa: Fares.ro

Citeste si:
>> Afla care sunt simptomele hepatitei C
>> Simptomele cancerului de ficat
>> Alimente ce ajuta la detoxifierea ficatului