Afla cum sa aranjezi parul voluminos?

Afla cum sa aranjezi parul voluminos?

Parul bufant poate fi un cosmar pentru majoritatea femeilor.

In special cand esti in graba, aranjarea parului cret poate fi o adevarata batalie. Parul voluminos iti poate transforma ziua buna intr-una rea. Afla cum poti controla incretirea dezordonata a parului cand se intampla. Articolul de mai jos te va ajuta sa ai un par fabulos in fiecare zi.

- Balsamul este cheia. Transforma-l intr-o obisnuinta. Iti poate lua din timp, din moment ce e un pas in plus cand faci dus, dar isi face treaba tinand tendinta de incretire departe de parul tau. Pentru o mai mare eficienta, alege un balsam special pentru parul uscat si voluminos. Balsamul te va ajuta la imblanzirea parului tau, prevenind volumul in sensul unui par umflat. Cauta balsam care contine silicon. Acesta adauga un grad de umiditate parului, facandu-l foarte fin si maleabil.

- Piaptana parul la dus. Da, ai citit bine. In timp ce pui in par balsam, foloseste un pieptene cu dinti rari pentru a-ti descurca parul. Acest lucru, nu numai ca iti face parul mai matasos, ci si ajuta la distribuirea balsamului in tot parul tau. Incepe de jos si continua catre radacini, cand iti descurci parul. Aminteste-ti totusi sa ai mare grija cand faci acest lucru. Parul ud este mai fragil, iar pieptanatul puternic poate duce la despicarea varfurilor si caderea parului.

- Aplica un produs pentru coafat. Daca totusi nu ai scapat de volum, atunci e timpul sa scoatem produsele acelea deja testate pentru coafare si sa le aplicam. Alege un produs cu silicon pentru a da stralucire parului tau ondulat. Aplica produsul si usuca-ti parul in timp ce il strangi in mana. Acest lucru iti defineste mai bine buclele si le face sa tina mai mult. Produsul cu silicon va asigura disparitia aspectului umflat.

- Indreapta parul. Foloseste o placa de indreptare a parului pentru a mentine suvitele drepte. Gaseste o placa din ceramica pentru ca aceasta nu iti va distruge atat de mult parul. Aplica un ser in par inainte de a-l indrepta, pentru a-l proteja mai bine de efectele temperaturii ridicate. De asemenea, produsul pentru coafat iti va mentine parul drept pentru o perioada mai mare de timp.

- Foloseste ultima resursa. Daca intr-adevar nu este nici o speranta pentru parul tau umflat, atunci aduna-l intr-un coc. Nu te ingrijora; nu trebuie sa arati ca o dascalita crispata cand iti strangi parul. Iti poti aduna parul intr-un coc mai lejer si la fel de stilat. Atasaza o panglica draguta sau o agrafa stralucitoate pentru a adauga un pic de farmec coafurii tale.

- Daca ai o zi deosebit de grea pentru parul tau, incearca sa atragi atentia oamenilor catre fata ta. Poarta un ruj rosu intens pentru a atrage atentia asupra fetei tale, in locul parului. Daca rujul rosu nu iti convine, scoate-ti in evidenta ochii. Adauga volum genelor tale sau fardeaza-te frumos. Poti de asemenea sa porti o palarie la moda pentru a masca volumul parului. In zilele noastre palariile sunt peste tot si vei gasi cu siguranta o palarie care sa se potriveasca perfect stilului tau.

Etichete: par voluminos, balsam, ruj

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei un balsam de rufe eficient si ieftin? Nu vei gasi asa ceva in comert. In schimb,...
Pulmex Baby este un balsam care se aplica pe piele. Indicatii: Ca adjuvant in tratamentul bolilor tractului...
Citeste prospectul medicamentului BALSAM-EXTRA STRENGTH BEN-GAY Sports si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...