Cum sa iti vopsesti parul blond daca esti satena?

Cum sa iti vopsesti parul blond daca esti satena?

Majoritatea persoanelor apeleaza la servicii profesioniste pentru vopsirea parului, mergand la saloane de coafura, ce pot fi destul de costisitoare.

Pentru a economisi bani, o solutie practica este sa va vopsiti parul acasa. Iata cum va puteti vopsi parul blond daca sunteti satena:

Cumparati-va ustensilele necesare. Pentru a va schimba culoarea parului din saten in blond veti avea nevoie de urmatoarele: balsam de par, decolorant, vopsea de par in nuanta de blond dorita si sampon hidratant. Daca aveti par saten, veti avea nevoie de o culoare foarte deschisa de blond, pentru a obtine un blond mediu. 

Inainte cu cateva saptamani de a va vopsi parul blond, aplicati balsam de par dupa fiecare spalare. Lasati balsamul sa actioneze cam o jumatate de ora, inainte de a-l clati. Acest lucru va hidrata parul, pentru a nu deveni foarte aspru dupa vopsire.

Decolorati-va parul. Cititi cu atentie instructiunile de pe cutia de decolorant. Acesta se aplica ca si vopseaua si se lasa sa actioneze timp de 20-30 de minute. Clatiti apoi parul si aplicati balsam. Lasati-l sa actioneze si apoi clatiti-l si pe acesta.

Uscati parul si vopsiti-l blond. Urmati instructiunile de pe cutia cu vopsea. Rugati pe cineva sa va ajute cu aplicarea vopselei, pentru obtinerea unei culori uniforme. Lasati vopseaua sa actioneze timp de 20-30 de minute, spalati-va parul cu un sampon hidratant si clatiti-l.

Vopsirea radacinilor. In functie de nuanta de blond aleasa, va trebui sa va vopsiti radacinile o data la 2-3 saptamani, pentru a evita aspectul neingrijit, creat de aparitia radacinilor de culoare satena.

Etichete: vopsire par, saten, blond

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Albirea prematura a parului este o problema larg raspandita in societatea moderna! Nivelul de stres si stilul...
Chimicalele din vopsea si temperaturile ridicate pot deteriora grav parul. Exista o serie de masuri ce pot...
Una dintre schimbarile de look la indemana oricui este vopsirea parului. Parul roscat atrage atentia tuturor, insa...