Cum sa schimbi culoarea parului in soare?

Cum sa schimbi culoarea parului in soare?
Cum sa schimbi culoarea parului in soare?

Schimband culoarea parului poti schimba modul in care arati.

Cele mai multe persoane vor merge la salon pentru a-si vopsi parul in diferite nuante. Acest lucru va costa cu siguranta o multime de bani, mai ales daca te duci la un salon cu o reputatie buna si au stilist profesionist care lucreaza cu tine. Un lucru pe care il poti face pentru a-ti schimba culoarea parului este de a face acest lucru cu soare. Acesta este un mod natural de luminat parul fara a utiliza substante chimice nocive, care vor deteriora firele de par si scalpul.

Aici sunt instructiunile cum poti sa iti schimbi culoarea parului la soare:

- Materiale pentru luminozitate. Materialele de care vei avea nevoie pentru luminarea naturala sub soare sunt un pieptene, o lamaie si un prosop. Stoarce sucul de lamaie si pune-l intr-o sticla cu pulverizator.

- Prepararea. Cel mai bun timp pentru a-ti lumina parul sub soare este in cursul diminetii. Acest lucru se face astfel incat sa nu primesti razele nocive de dupa-amiaza. Aminteste-ti sa te dai cu crema de soare atunci cand te duci afara in soare. In primul rand, trebuie sa iti umezesti parul. Nu trebuie sa-l uzi, doar sa fie suficient de umed, astfel incat sa poti sa-l piepteni cu usurinta in sectiuni mai mici. Foloseste prosopul si pune-l pe umeri pentru a-ti proteja hainele.

- Spreiaza parul cu suc de lamaie. Cand esti gata, spreiaza generos pe par cu suc de lamaie. Dupa pulverizare, maseaza sucul de lamaie sa patrunda in par.

- Stai sub soare. Stai sub soare pentru cateva ore. Este foarte bine sa faci acest lucru, daca ai de gand sa mergi la plaja sau sa faci plaja la tine in curte. Nu uita sa iei cu tine sticla cu pulverizator cu suc de lamaie, astfel incat sa poti sa-ti pulverizezi parul atunci cand se usuca. Aplica acest lucru cel putin o data pe saptamana si vei vedea schimbarea de culoarea a parului tau dupa un timp.

- Da-ti cu balsam parul. Aminteste-ti chiar daca iti luminezi culoarea parului natural, este de asemenea important sa folosesti balsam pentru par de cateva ori pe saptamana. Aciditatea de la lamaie poate dauna firelor de par si daca nu folosesti balsam, parul poate fi uscat si fragil.
                                 
Acestia sunt pasii simpli pe care trebuie sa-i urmezi daca doresti sa iti schimbi culoarea parului cu ajutorul soarelui. Daca ai parul inchis la culoare, schimbarea de culoare nu va fi atat de evidenta, dar poti vedea ceva schimbari.

Este important sa sti cum sa ai grija de parul tau, mai ales daca esti atat de obisnuita sa il ai vopsit sau decolorat. Abuzarea parului cu diferite produse pentru par si chimicale pot duce la caderea acestuia. De asemenea pot afecta scalpul si iti provoaca matreata. Pentru a evita acest lucru, poti consulta un dermatolog.

Etichete: par, salon, suc lamaie

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scalpul trebuie sa produca o anumita cantitate de ulei pentru a ramane hidratat si pentru a proteja...
Nu esti inca sigur/a ce vrei sa faci cu parul din zona intima? Te ajutam sa decizi....
Aparitia primelor fire albe de par reprezinta un soc pentru orice femeie! Multe reprezentante ale sexului frumos...