Afla tot ce trebuie sa stii despre trusouri botez acum

Articol scris de SelfEvents.ro
Afla tot ce trebuie sa stii despre trusouri botez acum

Daca urmeaza sa fii nasa de botez a unei fetite sau a unui baietel, trebuie sa stii ce trusouri botez se poarta in 2019, cum sa alegi un set biserica, dar si rolul trusoului in cadrul slujbei religioase.

Alaturi de un rand de hainute noi, cruciulite si lumanare botez, parintii spirituali ai unui copilas ce urmeaza sa fie crestinat trebuie sa pregateasca si un trusou botez.

De regula, trusoul pentru biserica trebuie sa contina un prosop din bumbac si un sapun pentru preot, o sticluta pentru mir, dar si cateva lucrusoare pentru bebelus: prosop, panza de mir, paturica din stofa si o panglica de botez. Optional, trusoul poate contine si o cutiuta pentru prima suvita de par a bebelusului.

Daca te intrebi ce inseamna un trusou botez calitativ, atunci trebuie sa stii ca prosoapele si panza de mir trebuie sa fie obligatoriu din bumbac fin, ce nu irita pielea copilului. Trusourile botez pot avea diverse mesaje brodate, cum ar fi ”Azi m-am crestinat” sau ”Cu drag de la nasi”.

Ca si model, trusourile pot fi in ton cu lumanarea de botez, respectiv cutia pentru trusou, ce poate fi cumparata special pentru a transporta lucrurile celui mic in deplina siguranta. Pe piata exista o multime de trusouri botez pentru fetite si pentru baieti, astfel incat nasii sa aiba de unde alege modelul dorit.

Sfat: Inainte de achizitionarea trusoului pentru biserica, nasii ar trebui sa se consulte cu parintii micutului in privinta culorii preferate, respectiv a desenului dorit. Spre exemplu, exista trusouri cu motive populare sau cu personaje Disney, care pot fi folosite ca tematica de botez.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiar daca crestinarea unui copilas este un eveniment religios, acest lucru nu inseamna ca sentimentul patriotic lipseste....
Nasii sunt parintii spirituali ai unui copilas, iar acestia au datoria sa cumpere pentru finutul sau finuta...
Ai fost rugata de cea mai buna prietena sa fii nasa ingerasului ei si nu stii ce...