De ce sa alegi la botez marturii magnetice?

Articol scris de SelfEvents.ro
De ce sa alegi la botez marturii magnetice?

Exista zeci de modele de marturii pe care parintii unui bebelus le pot oferi celor dragi la petrecerea de botez, dar o sugestie de cadouri invitati pe care oricine le poate lua in considerare sunt marturiile magnetice. In continuare, te invitam sa vezi cateva motive pentru care merita sa alegi la botez marturii magnetice, fie ca pregatesti botezul pentru un baiat sau pentru o fetita.

De ce sa alegi marturii magnetice botez?

1. Ramele foto magnetice sunt printre cele mai populare marturii botez pentru ca au un design deosebit si pot fi personalizate cu fotografia bebelusului.

2. Sunt o amintire de durata. Pentru ca au magnet, pot fi lipite de frigider, iar piciorusul de sustinere le face potrivite si pentru birou.

3. Au un pret accesibil. Din punctul de vedere al costurilor, ramele foto magnetice au un pret mic spre mediu, dar unele magazine online au reduceri de preturi care pot fi urmarite pentru a face economie de pret la botez.

4. Sunt sugestive pentru prima petrecere importanta din viata oricarui copil. Avand forma de carucior, biberon, trenulet etc, ramele foto magnetice sunt potrivite pentru botez, dar si pentru alte petreceri din primul an de viata al unui copil.

5. Magnetii de frigider se poarta. Indiferent ce model de magnet alegi, ramele foto magnetice nu se demodeaza. Alaturi de magnetii care reprezinta suveniruri cumparate din diverse locatii, fotografiile cuiva drag pot fi asezate intr-un loc vizibil, cum este frigiderul pentru a le vizualiza cat mai des.

6. Sunt rezistente. Indiferent ca le pastrezi pe frigider sau pe birou, acestea nu se sparg deoarece sunt realizate din plastic rezistent care nu se deterioreaza cu usurinta.

7. Sunt ideale pentru orice petrecere, indiferent de tema botezului. Fie ca evenimentul este unul restrans sau cu peste o suta de invitati, marturiile magnetice vor lasa o impresie buna asupra celor prezenti.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca actualul sezon de nunti este aproape de final, iti propunem sa afli ce marturii nunta...
Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci...
Daca anul trecut s-au vandut foarte bine marturiile tratatii dulci, cu siguranta vrei sa stii ce marturii...