Cum sa slabesti. Consuma aceste alimente alcaline

Cum sa slabesti. Consuma aceste alimente alcaline

Vrei sa slabesti? Dieta e o solutie. Inainte de toate, insa, ai grija ce alimente consumi si mai ales cand. Incearca sa elimini stresul si odihneste-te suficient. Revenind la alimentatie, am descoperit o lista de alimente alcaline ce te vor ajuta atat sa elimini kilogramele in plus, cat si sa te mentii sanatos, per ansamblu.

Alimentele alcaline au, in principal, rolul de a calma hiperaciditatea gastrica. Te vor ajuta, astfel, sa lupti cu kilogramele nedorite si sa ai o sanatate de fier, inclusiv mentala. Iata lista cu cele mai importante alimente alcaline:

Lamaia are un pH de 9,0, fiind un miracol impotriva racelilor si virozelor. In plus, are proprietati antiseptice. Lamaia te va ajuta de asemenea sa elimini toxinele din ficat.

Castravetii au darul de a normaliza foarte repede procesele digestive, prin neutralizarea mediului acid. Cu un continut de 90% apa, castravetele hidrateaza si mentine pielea tanara.

Telina este un aliment antiimbatranire, care imbunatateste metabolismul, stimuleaza secretia de suc gastric si normalizeaza nivelul de zahar in sange. Radacina si frunzele de telina au continut de vitamine, minerale, aminoacizi si uleiuri esentiale.

Usturoiul e alcalin si ajuta la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, aceasta planta aromata lupta si impotriva bacteriilor.

Ridichea reduce colesterolul rau si normalizeaza peristaltica intestinala. De asemenea, regleraza activitatea sistemului cardio-vascular. Efectul e garantat, daca vei consuma ridichea in mod natural, adica simplu, fara sa o combini in salate

Sfecla contine vitamine, fibre si minerale care intaresc sistemul imunitar.

Pepenele galben are un nivel pH de 8,5. E recomandat impotriva problemelor de colecist, a bolilor de rinichi si a racelilor.

 Banana este un fruct energizant, care contine pectine, amidon, vitamine, fier si endorfine. Acesta e un produs superb pentru sistemul digestiv, dar si pentru sanatatea rinichilor.

Cicoarea este preferata de anumite persoaane in locul cafelei. Aceasta este benefica pentru sistemul cerebral si scade nivelul zaharului din sange.
Aceasta e o alternativa perfecta pentru cafea, care are si un impact pozitiv asupra sistemului nervos si scade nivelul zaharului in sange.

Fructele de padure sunt pline de vitamine , antioxidanti si fibre. 

Ananasul contine multa vitamina A si C. De aceea este benefic in tratarea pneumoniilor, a artritei si a anginei pectorale.

Strugurii sunt benefici pentru intarirea imunitatii si prevenirea diverselor forme de cancer. De asemenea, strugurii normalizeaza tensiunea arteriala si amelioreaza durerile articulare.

Varza de Bruxelles contine acid folic din belsug, iar asta o recomanda in dieta gravidutelor. 

 Mango e bogat in  vitamine, minerale, fibre si pectina. Ajuta la eliminarea kilogramelor in plus si e un antidepresiv

Spanacul amelioreaza simptomele astmului, diabetului, anemiei si bolilor oncologice. De asemenea, e benefic pentru piele, par si dinti.

Loboda intareste sistemul imunitar, trateaza podagra, radiculopatia si hemoroizii. Semintele de loboda ajuta digestia.


Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa slabesti? Nu te-ai hotarat ce dieta sa adopti? Daca te afli in aceasta situatie, atunci...
Proteinele joaca un rol major in organism, fiind importante si in pierderea in greutate. Carnea slaba precum...
Multe persoane vor sa scape rapid de kilogramele in plus. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, nu...