Dieta militara. Slabesti simplu si rapid

Dieta militara. Slabesti simplu si rapid

Dietele sunt diverse si destul de controversate. Unele sunt foarte eficiente, altele nu dau randamentul scontat si chiar te poti imbolnavi de pe urma lor. Cert este ca pe termen scurt orice dieta poate face minuni. Pe termen lung, insa, e greu sa pastrezi echilibrul si sa te rezumi strict la acea dieta. Astazi, iti vom prezenta o dieta foarte apreciata!

Dieta militara dureaza doar 3 zile si te poate ajuta sa slabesti pana la 10 kilograme! Cel putin, asta spun cei care au incercat-o! Eficienta depinde, insa, de exactitatea planului alimentar. Trebuie sa consumi strict ce scrie in schema!

O alta atractie a dietei militare o reprezinta faptul ca e usor de urmat. Nu trebuie sa numeri caloriile sau sa cumperi o lista lunga de suplimente foarte scumpe. Dieta necesita ingrediente pe care le gasesti cu usurinta in cam orice magazin.

Dieta militara are ca scop stimularea metabolismului. Scazand aportul caloric intr-o perioada scurta, vei scapa de masa de grasime.

Un alt avantaj este faptul ca dieta nu presupune infometarea. Are un continut scazut de calorii, dar iti ofera energia de care ai nevoie peste zi. Include grasimi sanatoase, carbohidrati si proteine.

Schema dietei militare. Ziua 1:

- mic dejun - o ceasca de bautura fierbinte (cafea sau ceai), o felie de paine prajita (din cereale integrale, de preferat), 2 linguri de unt de arahide, o jumatate de grapefruit.

- pranz - o ceasca de bautura fierbinte (cafea sau ceai), o felie de paine prajita, 120 grame (o jumatate de cana) de ton.

- cina - aproximativ 85 grame de carne (orice carne fiarta in apa), 250 grame de fasole verde(o cana), o jumatate de banana, un mar mic si 100 mililitri de inghetata de vanilie (o ceasca).

Schema dietei militare. Ziua 2:

- mic dejun - o felie de paine prajita (din cereale integrale, preferabil), un ou fiert cu galbenus tare, o jumatate de banana.

- pranz - un ou fiert cu galbenus tare, 5 biscuiti sarati(saratele), 200 grame(o cana) de branza de vaci.

- cina - 2 hot dog-i fara chifla, 130 grame(o jumatate de cana) de morcovi, 240 grame(o cana) de broccoli, o jumatate de banana pe care o poti amesteca cu 100 mililitri(o ceasca) de inghetata de vanilie

Schema dietei militare. Ziua 3:

- mic dejun - 5 biscuiti sarati(saratele) cu o felie de branza cheddar si un mar mic.

- pranz - o felie de paine prajita ( din cerealele integrale, de preferat), un ou;

- cina - 120 grame de ton(o cana), o jumatate de banana amestecata cu 150 mililitri de inghetata de vanilie.

Recomandari:

- urmeaza dieta 3 zile, apoi mananca normal 4 zile. Nu consuma alimente in exces!

- repeta schema timp de o luna;

- incepe fiecare zi band un pahar cu apa;

- bea doua pahare de apa, inainte de fiecare masa. Apa este satioasa, iti reduce pofta de mancare si te ajuta sa te simti satul o perioada mai lunga.

- restrictionarea consumului de calorii nu este potrivita pentru toata lumea. Inainte de a incepe aceasta dieta, consulta un medic. Acesta iti va spune, daca poti sau nu sa urmezi respectivul plan alimentar.

Citeste si: Cum sa slabesti 5 kilograme band cafea! Adauga aceste doua ingrediente

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe persoane vor sa scape rapid de kilogramele in plus. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, nu...
Dietele sunt diverse si destul de controversate. Unele sunt foarte eficiente, altele nu dau randamentul scontat si...
Dieta pe baza de cartofi si iaurt este severa dar si foarte rapida. Dureaza doar 3 zile,...