Cum sa slabesti. Metoda Mirabela Dauer nu implica nicio dieta

Cum sa slabesti. Metoda Mirabela Dauer nu implica nicio dieta

Vrei sa slabesti? Te-ai saturat de dietele care-ti promit multe, dar reusesc prea putin? E cazul sa aplici o metoda ieftina si deloc dificila. A functionat in cazul celebrei Mirabela Dauer, care , la randul ei, de-a lungul anilor, a incercat tot felul de diete, fara sa aiba, insa, succes. 

Cum a slabit Mirabela Dauer fara dieta? Ajunsa la 71 ani, Mirabela Dauer a avut de-a lungul vietii destule probleme cu kilogramele in plus. A incercat tot felul de diete, care au dat rezultate doar pe termen scurt sau chiar deloc. Mai mult, la un moment dat, celebra artista a avut probleme de sanatate din cauza dietei Dukan. Astfel, Mirabela a hotarat sa renunte la orice fel de dieta. IIn prezeunt, cantareata e intr-o forma de invidiat, desi a trecut si printr-o dificila operatie la rinichi. Secretul? Bea, in fiecare dimineata, apa cu lamaie, pe stomacul gol!

De 3 ani si 6 luni, beau apa fiarta cu lamaie pe stomacul gol, dimineata. Mi s-a strans stomacul. Mi-am propus sa slabesc. Imi e foarte bine din toate punctele de vedere. Cand ma trezesc, imi beau apa cu lamaie si apoi trebuie sa stau o ora , a declarat Mirabela Dauer in cadrul emisiunii Dincolo de aparente, de la Antena Stars.

Asadar, consumand dimineata apa cu lamaie pe stomacul gol, Mirabela Dauer a reusit sa slabeasca 9 kilograme intr-o perioada scurta. Si asta fara sa se abtina de la mancare. I-ar fi fi fost greu, deoarece se declara mancatoare de carne, dar si o gurmanda.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe persoane vor sa scape rapid de kilogramele in plus. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, nu...
Proteinele joaca un rol major in organism, fiind importante si in pierderea in greutate. Carnea slaba precum...
Dietele restrictive si suplimentele alimentare care promit o pierdere rapida si fara efort in greutate au, de...