Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta.
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta.
Ingrediente:
4 batoane ciocolata,
4 oua,
o lingura de rom,
125 grame unt,
8 lingurite de zahar.
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata taiata bucati cu o lingura de apa, pe marginea masinii (sa nu fiarba).
Se da la oparte si se adauga galbenusurile pe rand frecand pana se amesteca bine cu ciocolata.
Se adauga romul, untul frecat spuma si la urma albusurile batute spuma cu 8 lingurite de zahar.
Se amesteca totul usor, se asaza pe farfurie sau compotiera cu care va fi servita si se tine o ora sau doua la gheata.
Mod de servire:
Inainte de a servi, se asaza deasupra frisca batuta.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.