Afla cum se face crema de frisca

Afla cum se face crema de frisca

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca.

Ingrediente:

2 galbenusuri,
2 linguri de ciocolata rasa sau o lingura de cacao,
250 grame frisca batuta cu zahar.

Mod de preparare:

1

Se freaca galbenusurile crude cu ciocolata rasa sau cu cacao.

2

Se amesteca usor cu frisca batuta cu putin zahar.

3

Este o crema usor de pregatit si foarte buna pentru umplut torturi de aluat frantuzessc etc.

Etichete: crema, frisca, crema frisca

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca. Ingrediente:40 castane....
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta. ...
Crema de cafea cu frisca este un dulce de cofetarie de care nu poti sa stai departe...