Pere coapte cu marmelada

Pentru a desavarsi gustul perelor, puteti folosi nuci pisate sau alte ingrediente la alegere.

Acestea se introduc intr-un vas de yena si se pun la cuptor timp de 30 de minute.

Ingrediente:

500 grame pere, o lingura de unt,

2 linguri de marmelada de caise,

4 linguri de macaroane sau biscuiti sfaramati sau nuci tocate,

25 grame unt proaspat.

##STEP##

Se curata perele, se indeparteaza casuta cu samburi si se taie felii potrivit de subtiri. ##END STEP##

##STEP##

Se unge bine cu unt o forma rezistenta la foc, se pun feliile de pere, deasupra marmelada de caise, subtiata cu putin sirop, apoi se presara patru linguri de macaroane pisate, nuci sau discuiti. ##END STEP##

##STEP##

Deasupra se pun cateva bucatele de unt proaspat. Se da la cuptor o jumatate de ora. Nu se serveste prea fierbinte. ##END STEP##