Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta se folosesc aceleasi ingrediente ca pentru perele cu crema de vanilie, cu mentiunea ca in loc de vanilie se foloseste cacao.
Pentru aceasta reteta se folosesc aceleasi ingrediente ca pentru perele cu crema de vanilie, cu mentiunea ca in loc de vanilie se foloseste cacao.
De asemenea, procesul tehnologic este similar.
Ingrediente:
6 pere frumoase,
4 linguri de zahar pentru sirop.
Crema:
½ litru lapte,
150 grame zahar,
3 galbenusuri,
½ lingura de faina,
vanilie,
o lingura de rom,
250 grame frisca batuta,
2 linguri de cacao.
Mod de preparare:
Se aleg pere frumoase, se curata si se taie in jumatati. Se indeparteaza mijlocul cu semintele.
Se fierb in sirop de zahar, se scurg si se asaza pe farfuria de servit, pe margine, astfel incat sa formeze ca o bordura.
La mijloc se asaza frisca batuta cu zahar. Dinainte se pregateste crema de vanilie din lapte, zahar, galbenusuri, vanilie, faina, rom si doua linguri de cacao.
Dupa ce s-a racorit se toarna cu lingura peste pere, asa fel ca sa le acopere.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.