Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Budinca de albus se obtine din albusuri amestecate cu zahar si peltea/dulceata dupa preferinte.
Budinca de albus se obtine din albusuri amestecate cu zahar si peltea/dulceata dupa preferinte.
Ingrediente:
- 8 albusuri,
- 4 linguri zahar,
- 3 linguri peltea sau zeama de dulceata,
- 2 linguri zahar pentru imbracat forma.
Mod de preparare:
Se bat spuma albusurile.
Se pun patru linguri de zahar pisat si trei linguri de peltea sau de zeama de dulceata.
Se mai bate pana se intareste bine.
Se toarna compozitia intr-o forma imbracata cu zahar ars, se asaza in alt vas cu apa fierbinte si se fierbe la cuptor trei sferturi de ora.
Mod de servire:
Se lasa sa se raceasca, se rastoarna in forme si se serveste cu sos de vin.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.