Reteta: Budinca de albus cu sos de vin alb

Reteta: Budinca de albus cu sos de vin alb

Budinca de albus se obtine din albusuri amestecate cu zahar si peltea/dulceata dupa preferinte.

Ingrediente:

- 8 albusuri,
- 4 linguri zahar,
- 3 linguri peltea sau zeama de dulceata,
- 2 linguri zahar pentru imbracat forma.

Mod de preparare:

1

Se bat spuma albusurile.

2

Se pun patru linguri de zahar pisat si trei linguri de peltea sau de zeama de dulceata.

3

Se mai bate pana se intareste bine.

4

Se toarna compozitia intr-o forma imbracata cu zahar ars, se asaza in alt vas cu apa fierbinte si se fierbe la cuptor trei sferturi de ora.

Mod de servire:

Se lasa sa se raceasca, se rastoarna in forme si se serveste cu sos de vin.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Macul se gaseste in supermarket si poate fi folosit la prepararea diverselor aperitive. In acest sens, noi...
Vrei un mic dejun aparte, facut rpaid si fara mari batai de cap! Daca da, propunerea noastra...
Iti place budinca? Daca da, trebuie sa incerci reteta pe care ti-am pregatit-o astazi! Se prepara rapid,...