Cum sa faci biscuiti vegani

Esti vegan si vrei sa mananci ceva dulce? Nu te deranja sa cumperi ceva din comert. Poti prepara singur acasa niste biscuti vegani de o sa te lingi pe degete. Iata o reteta rapida!

Biscuiti vegani. Ingrediente:

- 200 grame de curmale fara samburi;

- 80 grame de caju crud;

- 80 grame de nuca cruda;

- 100 grame de migdale crude;

- 2 linguri de ulei de cocos;

- 2 lingurite de fulgi de cocos;

-2 linguri de seminte de floarea soarelui.

Biscuiti vegani. Mod de preparare:

- curmalele se hidrateaza pentru un sfert de ora;

- migdalele, nuca si alunele se maruntesc( foloseste un tocator electric);

- adauga curmalele(scurse de apa) si uleiul;

- continua sa amestesci pana obtii o pasta lipicioasa de consistenta unui aluat;

- muta compozitia pe jumatatea unei hartii de copt(marime 30×40 cm);

- indoaie hartia si acopera aluatul cu cea de-a doua jumatate;

- apasa cu mainile sau cu un sucior pana se aplatizeaza.

- da la o parte hartia de peste aluat si ajusteaza marginile acestuia cu un cutit de masa. Vei obtine un dreptunghi cu grosimea de aproximativ un centimetru.

- presara semintele de floarea soarelui si fulgii de cocos;

- impacheteaza aluatul ca pe un cadou si treci cu sucitorul, iar, peste el.

- baga aluatul la rece peste noapte;

- taie blatul cubulete de marimea biscutilor si ambaleaza-i individual in hartie de copt. Astfel, nu se vor lipi de maini si vor putea fi mai usor de servit si de transportat.

Spor la treaba si pofta buna!