Budinca de ananas. Ingrediente:
- un ananas/o cutie de ananas felii;
- 150 grame de pesmet;
- 100 grame de zahar pudra;
- 3 oua;
- 4 linguri cu zahar tos;
- o punguta cu stafide sau 50 g de rahat tocat marunt;
- margarina pentru uns tava:
- fructe uscate(daca doresti).
Budinca de ananas. Mod de preparare:
- separa galbenusurile de albusuri;
- freaca galbenusurile cu o lingura cu zahar tos;
- adauga doua albusuri batute spuma, stafidele si pesmetul;
- presara in tava unsa cu margarina, doua linguri cu zahar tos, uniform;
- pune feliile de ananas bine scurse;
- adauga compozitia;
- introdu budinca la cuptor, la foc potrivit;
- bate al treilea albus spuma cu zaharul pudra si, cand budinca este gata, toarna deasupra;
- da budinca la foc foarte mic pana se intareste.
Spor la treaba si pofta buna!