Cum sa faci fursecuri cu mere

Cum sa faci fursecuri cu mere

Vrei sa prepari ceva dulce, dar nu ai nicio idee? Iti prezentam o reteta rapida si care cu siguranta iti va delecta papilele gustative. Ne referim la fursecurile cu mere si branza de vaci, un deliciu chiar si pentru cei mai mofturosi. Ai nevoie cam de o ora sa le prepari. Ia o foaie si un pix si noteaza!

Fursecuri cu mere. Ingrediente:

- un mar mare(din soiul preferat, eventual);

- 200 gra me de branza dulce de vaci 5%;

- un ou;

- 2 linguri si jumatate de faina integrala de grau;

- o jumtatate de lingurita de praf de copt;

- indulcitorul preferat, dupa gust;

- un praf de sare.

Fursecuri cu mere. Mod de preparare:

- bate oul, praful de sare si indulcitorul cu un tel, pana obtii un amestec omogen;

- adauga branza dulce de vaci (sa fie fara zer));

- amesteca folosnd i furculita, pana ca nd bulgarasii de branza se strivesc;

- spala marul si curata-i coaja. Elimina-i apoi cotorul;

- da marul prin razatoarea mare;

- adauga marul in compozitia de branza si ou;

- amesteca bine;

- adauga treptat faina combinata cu praful de copt;

- amesteca din nou bine, pentru a umezi toata faina;

- modeleaza fursecurile folosind o lingura( o lingura de aluat inseamna un fursec). Transfera aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt, apoi turteste-l cu lingura. Un fursec ar trebui sa aiba o grosime de circa 10 milimetri;

- preincalzesgte cuptorul pana la 180 grade Celsius;

- coace fursecurile timp de 40-45 minute;

- scoate fursecurile si lasa-le putin la racit;

- presara zahar pudra peste fursecuri.

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa faci fursecuri Ochi de Inger

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Azi, iti prezentam o reteta de fursecuri care a facut furori printre gospodine in acest sezon de...
Fursecurile sunt o delectare in orice moment, in special in zile de sarbatoare. Azi, ti-am pregatit o...
Fursecurile Ochi de inger sunt delicioase, fragede si foarte usor de facut! Pot fi preparate in orice...