Ce fel de personalitate ai? Forma nasului iti poate da raspunsul

Ce fel de personalitate ai? Forma nasului iti poate da raspunsul

Nasul contribuie la aspectul unui om. Poate el , insa, avea vreo legatura cu personalitatea? Nu exista studii concrete care sa ateste asa ceva, insa conform stereotipurilor sociologice putem crea o conexiune intre nas si personalitatea umana. Ne distram, in fond. Asa ca nu lua prea in serios articolul de mai jos. Totusi, sa nu te mirea prea tare daca te vei regasi intr-una dintre situatii :)

Ce fel de personalitate ai? Forma nasului iti poate da raspunsul:

1. Nas roman. Persoanele cu acest tip de nas alungit, cu varful indreptat in jos, sunt curajoase si au capacitatea de a lua decizii importante, gandind mai mereu foarte clar. De asemenea, sunt oameni extrem de ambitiosi care adora provocarile. Este absolut firesc ca un astfel de om sa prospere cand ajunge la varsta mijlocie.

2. Nas scurt. Acest tip se nas simpatic se gaseste in mod obisnuit la persoanele care au o stima de sine scazuta. Ele exprima adesea opinii neconcludente si nu sunt foarte deschise. Au o doza importanta de iubire pentru libertate, dar pot fi si geloase.

3. Nas acvilin. Acesta apartine, de obicie, unui foarte bun strateg. Este, de asemenea, nasul unei persoane pricepute in antreprenoriat, cu o capacitate mentala deseobita, care poate rezista mult si bine situatiilor stresante.

4. Nas cu varful in sus. Cei care au acest tip de nas mic, cu varful indreptat in sus care face adesea vizibile narile, tind sa atinga mai greu maturitatea spirituala si fizica. Se pretind fini cunoscatori ai lumii, cadn de fapt nu prea le pasa, fiind in mare parte a timpului lipsiti de griji. Aceasta combinatie nefericita ii poate pune adesea in situatii dificile.

5. Nas ceresc. Așa-numitul nas ceresc este asemanator nasului plat. Diferentele? Varful este vertical si rotunjit. Persoanele cu astfel de nas tind sa fie practice, de incredere si echilibrate.

6. Nas grecesc. Oamenii cu nasul drept tind sa gandeasca clar si sa fie toleranti. Sunt perseverenti in demersuri, fiind considerati de incredere. Ei pot avea tangenta cu arta. Barbatii cu grecesc lucreaza de obicei in mass-media, conduc afaceri sau se dedica artei. Femeile sunt de obicei independente, fie ca secretare personale, fie ca modele.

7. Nas carlig. Acest tip de nas este obisnuit la oamenii care aspira catre succes. Femeile care au un nas carlig pot excela in educatie si isi pot dezvolta un instinct puternic de a gasi oportunitati bune de afaceri.

8. Nas carnos. Acesta este un tip de nas care se gaseste mai des la barbati. Persoanele cu nasul carnos sunt de obicei generoase, emotionale si sensibile, dar si precaute, urand barfa. In viata privata, oamenii cu nas carnos sunt dispusi sa ajute pe altii. Femeile cu acest tip de nas pot dezvolta abilitati grozave in domeniul economiei casnice si in alte domenii conexe, cum ar fi managementul hotelier.

9. Nas cu iregularitati. Un nas neregulat simbolizeaza un caracter teoretic puternic si incapatanat, dar, de fapt, avem de-a face cu o fatada. Odata ce depasesti scutul, oamenii cu nas neregulat sunt de obicei foarte generosi.

10. Nas plat. Nasul plat indica faptul ca oamenii au mai multe abilitati din zone diferite si ca le place sa se distreze, chiar daca, atunci cand nu ii cunosti foarte bine, par a avea o anumita perspectiva pesimista asupra vietii.

11. Nas carn. Persoanele cu nasul scurt, mic si indesat reprezinta increderea in sine. De obicei, tind sa fie incapatanate, vulnerabile si au un interes deosebit pentru problemele spirituale.

12. Nas inalt. Oamenii care au aceasta forma de nas manifesta de obicei o intelegere vasta in domeniul artei si esteticii. Sunt suflete oarecum mandre, dar neliniştite, care apreciaza timpul petrecut in singuratate.

Citeste si: Cum sa te coafezi in functie de forma nasului

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Corpul uman poate dezvalui multe despre personalitatea si despre caracterul unui om. Chiar si felul in care...
Oamenii de stiinta care se ocupa de comportamentul uman afirma ca exista o legatura directa intre caracterul...
Buzele ne arata ce fel de personalitate avem! Cel putin asta sustin fizionomistii care au intocmit si...