Cum sa iti definesti PERSONALITATEA. Te ajuta ZIUA in care te-ai NASCUT

Cum sa iti definesti PERSONALITATEA. Te ajuta ZIUA in care te-ai NASCUT

Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai nevoie de experienta, multa atentie la propriile actiuni dar si la feedback-ul pe care il primesti din partea celor din jur. Ajutator, poti apela la numerologie.

Mai exact, afla ce fel de personalitate ai, raportandu-te la ziua in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intre 1 si 9, vei prezenta caracteristici de baza. Daca ziua in care te-ai nascut este de la 10 in sus, este destul de probabil ca anumite caracteristici ale cifrelor sa interfereze. Spre exemplu, daca esti nascut pe 12, vor avea efecte asupra personalitatii tale, atat numarul 1, cat si 2. Sa vedem, asadar, ce fel de personalitate ai in functie de ziua in care te-ai nascut:

1. Esti o persoana puternica. Ai o fire creativa si independenta. De cele mai multe ori iti creezi singur drumul in viata, fiind un lider innascut.

2. Te reprezinta armonia, echilibrul. Empatia isi pune amprenta asupra comportamentului tai, iar comunicarea cu oamenii din jur este, mai mereu, excelenta. Prietenia si iubirea sunt esentiale pentru tine. Din pacate, nu stai prea bine la capitolul incredere in sine.

3. Umorul este partea din viata ta. La fel, capacitatea de a transmite ceea ce ai de spus. Persoanele care te cunosc se simt atrase de tine, datorita carismei. Esti un spirit creativ.

4. Determinare, forta interioara - sunt cuvinte cheie pentru felul tau de a fi. Iti fixezi standarde inalte. Urasti minciuna. Esti o persoana pe care cei din jur se pot baza.

5. Comunicarea este principala ta calitate. Le poti transmite oamenilor diverse mesaje, fara sa ai dificultati. Cand subiectele de discutie nu sunt pe placul tau sau lipsesc, te vei plictisi. Esti un om care adora libertatea.

6. Esti o persoana de mare incredere, un sfatuitor prin excelenta. Iubesti, de asemenea, familia.

7. Esti profund si analitic. Superficialitatea nu are ce cauta in viata ta. De asemenea, intuiesti mai mereu orice situatie si ai grija sa mergi pe propriul instinct.

8. Talentul tau de lider poate face un afacerist de succes din tine. Pentru tine este important aspectul fizic, dar si latura intelectuala.

9. Esti sensibil, generos, intelegator si creativ. Suficiente calitati incat sa fii iubit de cei din jur!

10. Esti un manager de calitate. In cazul tau, originalitatea e pe primul plan, deoarece o consideri cheia spre succes. Locul 2 nu e pentru tine...

11. Intuitia si sensibilitatea te caracterizeaza. Din nefericire, poti fi ranit cu usurinta, iar cei din jur profita de bunatatea ta. Increderea de sine iti va aduce succesul mult dorit.

12. Esti prietenos, sociabil, optimist. Ii incarci si pe ceilalti cu optimismul tau. Esti influentat de indpeendenta si determinarea numarului 1 si de afectiunea numarului 2.

13. Apreciezi ordinea, disciplina si munca. Astfel, rezolvi orice problema. Ai o asociere intre determinarea numarului 1 si creativitatea numarului 3.

14. Comunici fara probleme, asa ca ai putea avea oricand un joc de succes in vanzari. Carisma de care dai dovada ii determina pe ceilalti sa te aprecieze.

15. Ai bucuria de a-i ajuta pe cei din jur. Datorita independentei numarului 1 si libertatii numarului 5, ai nevoie de spatiu intr-o relatie.

16. Esti dominat de scepticism, de neincredere. Pentru tine, dezvoltarea personala este foarte importanta, reprezinta cheia spre succes.

17. Autoritatea te reprezinta. Ai o asociere intre abilitatile de lider, de la numarul 1, cu cele ale logicii si intuitiei de la numarul 7.

18. Ai o foarte mare putere de concentrare si capacitatea de a-i intelege pe cei din jur. Reusesti in viata, datorita rabdarii si a tolerantei care te reprezinta.

19. Ai calitati de lider. Daca accepti sfaturile celor din jur, succesul tau va fi garantat. Reusesti, mai mereu, sa castigi repsectul oamenilor din jur.

20. Urasti conflictele. Empatia te domina, de multe ori. Increderea in sine este cheia spre viata pe care ti-o doresti.

21. Ai o multime de talente! Fiind un foarte bun comunciator, s-ar putea, uneori, sa exagerezi. Nu te scapa prea des la barfa!

22. Esti sensibil si intuitiv. Ai forte magice atunci cand asociezi gandirea logica cu abilitatea de a intui. Lucrezi bine in echipa si tinzi spre proiecte de mare succes.

23. Esti o persoana aventuriera, careia ii plac schimbarile. Solializezi excelent cu oameni ca tine

24. Esti un familist convins, iubesti copii si este posibil sa lucrezi ca pedagog.

25. Tu esti profesor si elev, prin definitie. Ai nevoie de mult timp petrecut singur, pentru a-ti pune ordine in ganduri si idei. Esti un bun lider, deoarece te poti controla cu usurinta. Ai talentul de a-i influenta pe cei din jur.

26. Latura artistica te domina. Iubesti dreptatea si lupti pentru ea, fara compromisuri.

27. Orgoliul te domina mai mereu. Esti foarte ambitios si nu te lasi pana nu iti iese.

28. Ai o legatura aparte cu divinitatea, protejandu-i pe cei din jur. Esti intuitiv.Ai tendinta sa te neglijezi...

29. Iubirea de sine se poate transforma in narcisism, in cazul tau. Adori sa fii in centrul atentiei. Inteligenta si creativitatea te reprezinta. Nu iti place sa ii critici pe cei din jur.

30. Unii ar zice ca esti materialist. Tu preferi sa crezi ca latura financiara este esentiala pentru a-ti trai viata dorita. Nu astepti cu mana-n tinsa de la nimeni!

31. Munca facuta ca la carte si determinarea stau la baza personalitatii tale. In plus, reusesti sa-i determini si pe cei din jur sa isi urmeze visurile.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai...
Nasul contribuie la aspectul unui om. Poate el , insa, avea vreo legatura cu personalitatea? Nu exista...
Te-ai intrebat vreodata ce tip de personalitate ai? Potrivit statisticilor, majoritatea oamenilor sunt extravertiti. In schimb, introvertitii...