Articole vestimentare de vara care iti pot distruge look-ul

Articole vestimentare de vara care iti pot distruge look-ul

Tendintele in moda se schimba constant, devin repede depasite si uneori dispar intr-o clipita. Avem exemplul posetei care a fost la moda pentru o scurta perioada. Azi, majoritatea femeilor aleg genti spatioase, suficient de comode. Probabil ca si tu te uiti in garderoba si regasesti lucruri demodate, pe care nu prea mai ai curaj sa le porti. Pe viitor, ai putea alege mai potrivit. Mai ales pentru sezonul estival. Cum sa faci asta? Evitand sa cumperi articole precum cele de mai jos.

Articole vestimentare de vara care iti pot distruge look-ul:

Pantofi fara toc. Stilistii recomanda schimbarea pantofilor plati cu sandale cu toc mediu. Sunt mult mai la moda! In plus, sunt mai sanatoase pentru piciorul tau! Pantofii fara toc pot deteriora arcul piciorului, ceea ce inseamna disconfort sporit si chiar complicatii care te vor trimite la medic.

Ochelari de soare ingusti. Ochelarii de soare ingusti nu se potrivesc chiar oricui. In plus, nu te protejeaza mai deloc de soare. Specialistii recomanda purtarea ochelarilor care sa acopere mai bine ochii, cum sunt cei retro aviator.

Pantaloni scurti prea...scurti. Pantalonii foarte scurti pot parea foarte sexy, deorece arata mai mult de cat e necesar. Totusi, daca nu mergi la plaja nu se potrivesc. Alege o croiala mai lunga. Vei fi la moda si decenta , ina celasi timp. In plus, astfel de pantaloni pot accentua forma corpului.

Tricouri cu imprimeuri grafice. In acest sezon, tricourile cu diverse inscrisuri si mesaje ar trebui inlocuite cu topuri. Acestea pot fi prevazute cu nasturi, decolteuri cu margele si aplicatii jucause. Stilistii recomanda asocierea unor astfel de topuri cu blugi vintage sau pantaloni scurti decupati. De cealalta parte, un tricou cu un imprimeu grafic te poate pune chiar in incurcatura, mai ales daca ai ales unul cu un mesaj pe care nu il intelegi...

Sosete cu sandale. In cazul barbatilor, aceasta moda e considerata de prost gust. In cazul reprezentantelor sexului frumos, nu chiar, dar nici nu dai pe nimeni pe spate! Cele mai indraznete fashioniste obisnuiau sa urmeze aceasta tendinta contradictorie, deoarece aveau siguranta ca vor atrage atentia. Stilistii recomanda sa nu aplici aceasta moda. Ai putea alege, in schimb, niste sneakersi clasici fara calacai sau niste saldale cu talpa mai groasa.

Colanti. Acesti pantaloni confortabili si elastici nu mai sunt de multicel doar un accesoriu pentru sala de sport. Ei au devenit pantaloni de strada! Cu toate acestea, specialistii recomanda purtarea unor pantaloni mai largi. La urma urmei, colantii nu sunt articole chiar atat de sigure, deoarece pot sublinia chiar si cele mai mici defecte ale corpului tau.

Culori neon. Aceste culori tipatoare pot deranja. Daca iti plac, macar nu le purta pe tot corpul! Pune pe tine si un articol in culori complemtare(portocaliu, violet) , care sa blocheze din stralucirea neonului!Astfel, vei arata elegant si indraznet , in acelasi timp..

Bijuterii ample. Bijuteriile cu lanturi gorase nu sunt recomandate in acest sezon. Stilistii considera ca aceste ste bijuterii sunt prea grele si sufocante pentru aspectul usor si elegant care ar trebui sa ne reprezinte in sezonul cald. Asadar, schimba aceste bijuterii cu unelee moderne cu perle, mai ales daca sunt insotite de lantisoare sau margele fine.

Topuri lungi. Topurile lungi acopera , adesea, pantaloni scurti, cea ce creeaza impresia unui aspect multistrat. Ceea ce nu da tocmai bine vara! Alege, in schimb, tricouri lejere, cum ar fi cele fara maneci.

Blugi mama si blugi skinny. Recent, lumea denimului a cunoscut schimbari majore dupa ce industria a trecut treptat de la pantaloni mulati la modele mai voluminoase si relaxate. Blugii cu talie joasa si pantalonii largi care fac silueta sa para mai lunga fara a distorsiona proportiile corpului au devenit mai populare. Exact acest aspect lipsea blugilor mama, care erau atat de populari in urma cu cativa ani. In privinta blugilor skinny, fashionistele si stilistii le evita, deoarece sunt similare cu colantii!

Citeste si: Vestimentatii de vara. Greseli de stil pe care barbatii inca le fac

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Look-ul conteaza pentru orice om, indiferent cat de ancorat este sau nu in lumea modei. Conform unui...
Schimbarea culorii parului, a formei sprancenelor sau pur si simplu aplicarea machiajului intr-un mod diferit - chiar...
Naturaletea a fost intotdeauna in tendinte. In zilele noastre, multe reprezentante ale sexului frumos petrec mult timp...