Cum sa ascunzi colaceii. 5 trucuri vestimentare

Cum sa ascunzi colaceii. 5 trucuri vestimentare

Daca simti ca ai luat cateva kilograme in plus, ar fi bine sa incerci sa le dai jos in mod echilibrat! Pana atunci, pentru a te simti bine in pielea ta, poti incerca sa porti hainele  potrivite.  Din fericire, exista cateva trucuri care pot face sa dispara din campul vizual si cea mai mica imperfectiune.

Colaceii de pe abdomen te deranjeaza sau pur si simplu te simti balonata? Cu hainele potrivite vei dezvalui o silueta ce va fi admirata! Iata cateva trucuri ce te vor ajuta sa arati fara cusur:

1. Hainele in dungi verticale. Acestea iti alungesc silueta si creeaza o iluzie optica pentru a te face sa arati mai slaba. Iar dungile oblice in talie sau pe solduri pot subtia vizibil aceste zone problematice pentru multe femei. Pe de alta parte, e de evitat sa porti haine in dungi orizontale. Nu avantajeaza nicio silueta, pentru ca nu numai ca adauga mult volum, dar iti structureaza incorect silueta.

2. Cardiganul. Niste solduri proeminente, o burtica vizibila si niste coapse mai groase pot fi subtiate si alungite instantaneu cu ajutorul unui cardigan lung, tricotat. Aceasta este o solutie pentru a obtine un look sexy si confortabil, cu foarte putin efort.

3. Jeansi-i. Cei cu talie mica sau inalta trebuie evitati cu orice pret! Cand au revenit in forta jeansii skinny, exista preconceptia ca ei trebuie purtati doar de fetele cu silueta de model, pentru ca aceasta croiala scoate in evidenta si soldurile late, si picioarele mai groase, dar si un posterior generos. Nu e asa! Oricine poate arata bine in jeansi skinny, daca stie cum sa ii poarte. Iar una dintre primele reguli de care sa tii cont este sa ii alegi pe cei cu talie medie. Niste jeansi cu talie prea joasa, pe langa faptul ca este posibil sa iti lase inestetic la vedere lenjeria, iti dezvaluie colaceii de pe abdomen si cei din laterale, in timp ce unii cu talie inalta se vor mula urat pe zona abdomenului.

4. Volumele. Acestea pot masca multe imperfectiuni, daca sunt alese corect. Spre exemplu, o bluza de tip baby doll, cu volane si falduri in partea inferioara ascunde colaceii de grasime de pe abdomen si atrage atentia asupra decolteului.
La fel, materialele care lasa impresia ca ar curge, precum voalul sau matasea, iti complimenteaza linia corpului, fara a o urma suficient de mult incat sa iti scoata la vedere defectele pe care doresti sa le ascunzi.

5. Culorile. Negru subtiaza orice silueta, insa inainte sa te grabesti sa iti umpli garderoba de haine negre, tine cont de cateva sfaturi. Poti purta bluze, fuste sau rochii cu imprimeuri pe culoare neagra, dar si nuante inchise de bleumarin, verde smarald, rosu sau griuri. Cand optezi pentru o culoare puternica, evita croielile foarte ample si opteaza pentru linii simple si fluide, care sa cada natural pe corp. Pe de alta parte, desi sunt superbe, nuantele pastelate, cele de bej si alb iti vor demasca imperfectiunile siluetei. Aceste culori maresc optic si nu vei face decat sa scoti in evidenta un posterior mai mare sau sa iti faci talia sa para mai groasa decat este.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Colaceii cu unt si scortisoara pot reprezenta un desert minunat in orice moment al anului. De asemenea,...
imbratiseaza-ti varsta! Doar pentru ca ai 60 ani, nu inseamna ca trebuie sa te imbraci demodat si...
Cumparaturile online castiga teren in fata celor clasice, la fata locului. Explicatia e simpla: economisesti timp, e...