Cum sa asortezi o camasa alba. Vezi ultimele tendinte

Cum sa asortezi o camasa alba. Vezi ultimele tendinte

Camasa alba trebuie sa existe in garderoba oricarei femei, indiferent de silueta acesteia. Fie ca esti slaba, plinuta, inalta sau scunda, o astfel de camasa te ajuta sa intregesti tinuta ideala!

Iata cum poti purta camasa alba, conform ultimelor tendinte. Ordinea prezentarii este aleatorie. Alege tinuta in functie de gust.

1. Cu fusta neagra din piele. Cele doua nonculori prezente in tinuta-ti, vor crea senzatia de profesionalism, seriozitate. In acelasi timp, aceasta combinatie este foarte atragatoare.

2. Cu blugi. Camasa alba se potriveste cu orice tip de blugi. Stramti, evazati sau 3 sferturi. Alegerea lor se va face, evident, in functie de inaltime si de tipul corpului. Spre exemplu, daca esti scunda, evita modelul evazat, deoarece vei parea si mai mica de inaltime.

3. Cu fusta mini. De preferat o fusta mini in culori contrastante. Poti alege un minijup in patratele sau romburi care sa fie imbinate in culori precum albastru inchis, maro, bej si galben inchis.

4. Cu rochie. Poate fi o rochie de culoare neagra, cu o crapatura indrazneata. In combinatie cu o geanta rosie si o pereche de pantofi fara toc(sau cu toc mediu), in culoarea rochiei, vei arata misterioasa si sexi, in egala masura.

5. Cu pantaloni lejeri. Aceasta combinatie e perfecta pentru zilele toride de vara. Asigura confortul atat de dorit in timpul unor temperaturi la limita suportabilitatii. Poti alege pantaloni largi, cu motive florale, sa zicem. In partea de jos, se potrivesc perfect niste saboti asortati cu camasa.

6. Cu fusta jeans. Daca vrei sa creezi impresia de vintage, asta e combinatia ideala. Pentru a intregi imaginea, aranjeaza-ti parul pe stilul anilor 70 si foloseste un machiaj din acea perioada.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rujul rosu este folosit de foarte multe femei. Vorbim, in fond, despre o culoare plina de erotism,...
Daca nu vrei sa se termine vara fara a te duce la un gratar cu prietenii in...
Petrecerile iti ofera ocazia ideala pentru distractie, flirt, dans si relaxare. In acelasi timp, ele iti ofera...