Cum sa porti blugi daca esti plinuta

Cum sa porti blugi daca esti plinuta

Modelele sunt, intotdeauna, increzatoare pe podiumuri, atunci cand prezinta ultimele tendinte in materie de imbracaminte. Pentru femeile mai plinute, aceste imagini pot crea anumite complexe de inferioritate, reticenta de a purta anumite tipuri de haine, de teama ridicolului. Ei bine, nu trebuie sa fie asa! Poti arata bine, indiferent de marimea hainelor! Iti aratam cum.

1. Cauta marimea potrivita. Multe femei cumpara haine mai mici, doar pentru ca vor sa para mai slabe. Nu e o alegere deloc potrivita, mai ales cand vine vorba de blugi! Blugii mici de tine, care te strang, iti vor scoate soldurile in evidenta, iar burta va deveni mai putin atractiva.

2. Incearca blugi cu talie medie sau inalta. Aceste tipuri de blugi sunt la moda si scot in evidenta partile bune ale siluetei. De asemenea, ascund defectele taliei.

3. Culoarea e importanta. Blugii clasici(albastru inchis) fara accente de culoare iti vor face silueta sa arate mai subtire. Mai mult, acesti blugi se pot purta in orice combinatie si arata elegant.

4. Foloseste diferite tipuri de haine in combinatie cu blugii. Alege tricouri, pulovere, sacouri si jachete care cad peste mijloc, acoperind soldurile. Foloseste accesorii si diferite tesaturi. Asta te va ajuta sa ascunzi dezavantajele taliei. Cardiganele, capele si kimono-urile sunt elemente care favorizeaza silueta.

5. Accentueaza talia. Nu este de mirare ca forma de clepsidra este considerata cea mai feminina. Pentru a obtine proportii corecte pentru partile superioare si inferioare ale corpului, incearca sa accentuezi talia. Daca preferi stilul clasic, curelele reprezinta cea mai buna solutie. Daca adopti stilul sport, tricourile si puloverele legate la nivelul taliei sunt ideale pentru tine.

6. Alege corect incaltamintea. Tocurile cui, cizmele masculinizate sau cizmele inalte creeaza o impresie de duritate, care iti afecteaza imaginea feminina. Opteaza pentru incaltaminte eleganta in culori neutre sau alege o culoare similara cu a blugilor. Evita incaltamintea masiva, cu o multime de curele care-ti rup silueta.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Levi Strauss a inventat blugii in 1871. Din acel moment, acest articol vestimentar a trecut prin multe...
Blugii se pot mari, la nevoie. Asadar, nu trebuie sa arunci perechea de blugi preferata, daca nu...
Blugii sunt o piesa vestimentara de baza in orice sezon. Practici, acesti pantaloni ofera si un aer...