Cum sa te imbraci in toamna asta. Sacoul negru nu mai e la moda

Cum sa te imbraci in toamna asta. Sacoul negru nu mai e la moda

Garderoba de toamna este foarte importanta pentru orice femeie, atat din punct de vedere estetic, cat si pentru sanatatea organismului. Astazi, o sa vorbim despre sacoul negru, articolul vestimentar care nu lipseste din dressingul niciunei doamne. Mai exact, o sa vorbim despre inlocuitoarele acestuia. Caci, da, sacoul negru nu mai e deloc la moda!

Tendinta anului 2017 merge spre hainele si accesoriile care sa scoata in evidenta frumusetea oricarei femei. Asadar, e cazul sa renunti la sacoul negru. Inlocuieste-l cu un sacou in carouri - acestea sunt in voga in aceasta toamna. Sacourile cu astfel de imprimeuri au avut mare succes in marile prezentari de moda, iar creatorii nu s-au sfiint sa le integreze in cele mai inedite tinute. Iata doar cateva combinatii potrivite:

- adauga sacoului o fusta sau o helanca. Eleganta e garantata. Chiar daca a venit toamna, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti sa mai fii sexi, ci dimpotriva. Pe langa faptul ca arata foarte bine, iti va scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi.

- comoditate - blugii clasicii skinny preferati, un top elegant si sacoul la moda - combinatia pentru o tinuta comoda si la moda. Poti adauga o pereche de botine negre cu toc si esti gata sa faci fata unei zile lungi de toamna.

- inedit si elegant - e adevarat ca pantalonii albi sunt dificil de purtat, dar iti dau ocazia de a crea tinute iesite din comun cu care sa fii la moda. Piesa-vedeta, sacoul cu carouri, se integreaza perfect intr-o tinuta all white, astfel ca eleganta va fi cuvantul care te va defini.

- vintage '80 - o rochie neagra si o pereche de botine negre cu toc, la care sa adaugi sacoul in carouri vor crea aceasta tinuta minunata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cocul bine realizat te ajuta sa ai o coafura ideala. Nu e usor pentru nicio femeie sa...
Sunt situatii in care esti nevoit sa porti o jacheta sau o manta; nu ma refer doar...
Ca barbat, trebuie sa fii atent la camasa pe care o pui pe tine. Fiecare camasa are...