Tehnicile de infrumusetare pot afecta sanatatea. Renunta la aceste trucuri

Tehnicile de infrumusetare pot afecta sanatatea. Renunta la aceste trucuri

Trucurile de frumusete sunt necesare, mai ales in cazul femeilor. Din pacate, nu toate sunt sanatoase. Cand alegi sa te ingrijesti, asigura-te ca ai preluat metoda din surse sigure(de la medic) si nu de pe internet, acolo unde poti pimi sfaturi daunatoare.

Iata o lista de trucuri de infrumusetare pe care n-ar trebui sa le incerci:

1. Lipici pentru hartie impotriva punctelor negre. Eficienta in acest caz este zero. In plus, adezivul poate provoca alergii si iritarea pielii sau ochilor. Folosetse solutii sigure pentru indepartarea punctelor negre, cum ar fi benzile speciale pentru curatarea porilor.

2. Lac transparent pentru acoperirea herpesului. Herpesul nu poate fi pacalit astfel. Mai mult, lacul de unghii aplicat unei astfel de eruptii cutanate poate provoca iritatii sau agravarea acesteia. Cumpara de la farmacie o crema speciala, pe care o poti aplica in orice situatie.

3. Utilizarea samponului de cal. Trucul functioneaza, insa doar imediat dupa spalare. EDIn pacate, pericolul exista: nivelurile ridicate de silicon din aceste produse fac parul fragil si subtire. Saftul este sa renuntati definitiv la acest timp de sampon.

4 . Marirea buzelor acasa. Probabil, orice domnisoara a incercat macar o data astfel de trucuri. Cel mai cunoscut: cel cu paharul pe care il pui la gura si tragi aerul din el in plamani. Renunta la asa ceva! In loc de buze mai mari, te-ai putea alege cu o vanataie rotunda in jurul gurii.

5. Produse cosmetice pentru bebelusi in locul celor regulate. Folosirea cremelor pentru copii pe pielea adulta este periculoasa. Acestea sunt destinate pielii care nu are un strat de protectie, spre deosebire de pielea adulta. Urmarea? Pielea devine lipsita de oxigen.

6. Suc de lamaie pentru indepartarea pistruilor. Un truc benefic, dar doar daca estia alergic sau sensibil la soare. In caz contrar, este foarte posibil sa iti arzi pielea pe zonele pe care ai aplicat lamaia.

7. Folosirea creioanelor colorate in loc de dermatograf. Componentele creionului colorat sunt periculoase pentru stratul mucos al ochilor. In societatea actuala, gasesti creioane de tip dermatograf in toate culorile.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Imaginea este foarte importanta in zilele noastre. Daca nu esti multumita de cum arati, e bine sa...
Toate pasionatele de frumusete si ingrijire sa fie pe receptie! Statul in fata oglinzii cu orele, cautarea...
Timpul trece si moda se schimba, insa lupta pentru frumusete nu dispare, mai ales pentru reprezentantele sexului...