Cum sa alegi o geaca de piele. Vezi ultimele tendinte

Cum sa alegi o geaca de piele. Vezi ultimele tendinte

Geaca de piele este o piesa vestimentara pe care foarte multe doamne si domnisoare o adora. Alegi, insa, mereu ceea ce trebuie, ce se potriveste? In caz ca mai ai dubii, te sfatuim ce sa alegi pentru a arata bine si pentru a fi la moda.

Geaca de piele. Ce se poarta in acest an?

- geaca tip sacou – intotdeauna este potrivita unui tinute business. Poti asora aceasta geaca cu o pereche de jeansi mai lejeri sau chiar cu o rochie.

- geaca de piele biker – la mare cautare in acest sezon, geaca de piele biker se combina ideal cu o pereche de botine si una de jeans, care sa-ti scoata frumos formele in evidenta;

- geaca de culoare diferita. Cand vine vorba de cromatica, cele mai multe persoane aleg o geaca de piele neagra. Daca doresti, insa, sa iesi in evidenta, alege o nuanta cat mai deschisa. Indicate ar fi nuantele pastelate.

- geaca de piele vintage. Acest tip de geaca o sa-ti ofere intotdeauna un aer aparte, pe care cei din jur cu siguranta il vor aprecia.

- geaca de piele scurta simpla/ cu insertii metalice. Ambele variante sunt la moda si nu dezamagesc niciodata.

- geaca de piele la doua randuri de nasturi si guler mic te va face sa stralucesti.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Preferintele individuale de stil se formeaza de-a lungul anilor. Totusi, stilul trebuie creionat cu mare grija, deoarece,...
Esti o fana a muzicii rock? Iti doresti o piesa vestimentara stylish, dar indrazneata? Iubesti gecile de...