Tocurile inalte atrag barbatii. Iata de ce

Tocurile inalte atrag barbatii. Iata de ce

Barbatii prefera femeile mai scunde decat ei. Cu toate acestea, barbatii adora sa vada femei pe tocuri. Atata vreme cat inaltimea femeii, indiferent de pantofii pe care-i poarta, nu o depaseste pe a sa, un barbat nu va avea absolut nicio problema!

Pantofii cu tocuri foarte inalte au fost numiti Spike, o porecla cu conotatie sexuala. Mai exact, femeia care poarta astfel de pantofi face o invitatie la sex barbatului! Dar chiar creste tocul inalt atractivitatea unei femei? Iata ce au descoperit cativa cercetatori francezi!

Fata si tocurile. O domnisoara de 19 ani a fost pusa in fata unui magazin. Purta o fusta neagra si bluza alba, sacou negru si pantofi din piele neagra. Singura diferenta a fost ca ea purtat, pe rand, pantofi cu toc-plat, mediu sau inalt. Mai multi barbati singuri, ce pareau de varste cuprinse intre 25 si 50 ani, au fost abordati de fata cu privire la participarea lor la un studiu de gen. 90 barbati au fost chestionati. Femeia a schimbat pantofii dupa fiecare 10. S-a urmarit astfel legatura dintre marimea tocurilor si sfera de interes a barbatilor. Rezultatele au fost urmatoarele:

- tocuri plate: 47% dintre barbati au dorit sa ia parte la sondaj.

- tocuri medii: 63% dintre barbati au fost dispusi sa raspunda la sondaj.

- tocuri inalte: 83% dintre barbati au fost dispusi sa participe la sondaj.

Alte 3 sondaje asemanatoare au confirmat cifrele: tocurile inalte atrag mai mult barbatii!

De ce atrag tocurile inalte?

- sanii par mai mari. Pozitia spatelui in timpul mersului pe tocuri impinge sanii in fata, iar asta creeaza senzatia de mai mare;

- soldurile par mai mari;

- picioarele par mai mici. Cum spuneam si mai sus, barbatii se simt, in general, atrasi de femeiele mai scunde decat ei. Tocurile inalte dau aceasta impresie ca picioarele femeilor sunt mai mici si, prin urmare, mai atractive.

Atractie versus comoditate. Tocurile inalte atrag sexul tare. Cu ce pret, insa? Tocurile inalte sunt incomode. In timp, pot aparea dureri de picior, vezicule, bataturi, cazaturi, entorse, fasciita plantara, unghii incarnate, leziuni ale nervilor la nivelul picioarelor si dureri de spate. Cu toate aceste riscuri, femeile, in marea lor majoritate, continua sa poarte tocuri inalte. Logica este simpla: atractia, dorinta de a reproduce sunt mai puternice decat sentimentul de confort!

Citeste si: Cum sa mergi pe TOCURI INALTE fara probleme

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Preferintele individuale de stil se formeaza de-a lungul anilor. Totusi, stilul trebuie creionat cu mare grija, deoarece,...
Shopping-ul de sutiene poate fi obositor. Uneori, e greu sa gasesti marimea potrivita; la fel si modelul...