Trasaturi fizice ajunse la moda. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Trasaturi fizice ajunse la moda. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Tendintele se schimba cu repeziciune, in ceea ce priveste look-ul. In perioada in care a pictat Peter Paul Rubens, spre exemplu, femeile masive erau populare. In epoca victoriana, in schimb, pielea de portelan si incheieturile subtiri erau la mare cautare. In zilele noastre, tendintele se pot schimba, cu usurinta, de mai multe ori intr-un deceniu. Tot ce poti face este sa incerci sa tii pasul.

Stim ca fiecare persoana este atractiva in felul sau, chiar si fara a urma tendintele. Totusi, stim ca te intereseaza moda, asa ca am gasit 9 trasaturi fizice in trend. Probabil, vei fi surprinsa! Sau nu :)

1. Sprancene indraznete. Tot mai multe vedete si femei obisnuite au incetat sa-si smulga sprancenele. In schimb, le lasa sa creasca si sa se ingroase. Chiar daca nu arata perfect, naturaletea le ofera un plus evident.

2. Radacini crescute ale parului. Nu cu mult timp in urma, radacinile crescute erau introduse la categoria ingrijire inadecvata. In zilele noastre, multi coafori recunosc ca aceste radacini sunt in regula si nu ar trebui ascunse. Mai mult decat atat, stilistii recomanda chiar scoaterea in evidenta a radacinilor parului.

3. Fara manichiura. Tendinta unei manichiuri cat mai naturale sau fara manichiura a devenit foarte populara. Din ce in ce mai putine femei mai folosesc lac sau gel pentru unghii. Sigur ca fanele manichiurilor sunt inca foarte multe si asa va ramane, insa trendul este mai putin popular decat in urma cu 10 ani, spre exemplu.

4. Gropite in obraji. Gropitele din obraji au reprezentat mereu o trasatura considerata foarte atractiva. Astazi, multe femei care nu au fost inzestrate natural cu asa ceva incearca sa creeze gropite. Unele reprezentante ale sexului frumos chiar apasa cu anumite obiecte pe obraji pentru a crea iluzia gropitelor. Atat cat sa faca o fotografie reusita, apoi, obrajii revin la normal :)

5. Fara fonde ten/corector. Multe femei au renuntat la fondul de ten si la corectori. Acestea prefera frumusetea naturala. Practic, tot mai multe femei vor sa fie cat mai naturale! Cosmetologii sustin ca din ce in ce mai multe cliente sunt interesate ca pielea lor sa arate proaspata fara machiaj.

6. Breton lung. Bretonul lung si gros a fost foarte popular intre 2000 si 2010. Azi, castiga din ce in ce mai mult in popularitate. Forte multe vedete, dar si femei obisnuite isi lasa breton. E un mare avantaj in acest look: sunt reunitetrasaturile fetei si ies in evidenta cele mai faine trasaturi.

7. Culoarea naturala a parului. Vopsirea parului a fost, este si va fi la mare cautare printre femei. Doar ca, in zilele noastre, multe dintre ele aleg nuante cat mai apropiate de culoarea naturala a podoabei capilare. Astfel, vopsea are doar rolul de a oferi mai multa stralucire. Pe de alta parte, stilistii din domeniu recomanda naturaletea.

8. Fata rotunda. In trecut, fetele voiau sa-si schimbe forma rotunda a fetelor. Isi conturau pometii astfel incat sa creeze sentaia unei forme mai ascutite. Azi unele fete incearca sa obtina efectul unei fete rotunde si stralucitoare, deoarece este un indicator al pielii tinere si sanatoase. Folosesc produse de infrumusetare pline de colagen. Acesta ajuta la refacerea structurii pielii, oferindu-i mai multa elasticitate.

9. Cercuri intunecate sub ochi. Conform standardelor clasice de frumusete, cercurile intunecate de sub ochi nu sunt deloc apreciate. Femeile au incercat intotdeauna sa scape de ele ,folosind diferite produse de ingrijire. Recent, insa, a aparut o noua tendinta, care promoveaza cercurile intunecate de sub ochi! Multe femei creeaza astfel de cercuri. Machiajul acesta a devenit incredibil de popular!

Citeste si: 13 lucruri inutile pe care le tii in geanta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Look-ul conteaza pentru orice om, indiferent cat de ancorat este sau nu in lumea modei. Conform unui...
Schimbarea culorii parului, a formei sprancenelor sau pur si simplu aplicarea machiajului intr-un mod diferit - chiar...
Tendintele in moda se schimba constant, devin repede depasite si uneori dispar intr-o clipita. Avem exemplul posetei...