Cum sa-ti faci abdomenul ferm si plat?

Cum sa-ti faci abdomenul ferm si plat?

Nu doar obezitatea devine o problema a milioane de oameni in ziua de azi. Mii si mii de oameni au celulita pe abdomen.

Iata cativa pasi pe care ar trebui sa-i urmezi, daca vrei un abdomen subtire, ferm si plat.

- Fixeaza o rutina. Incepe prin a-ti crea o rutina de exercitii. Majoritatea oamenilor subestimeaza beneficiul catorva minute de exercitii pe zi. Pentru multi, programul incarcat este unul din cele mai importante motive pentru care nu pot face exercitii. Ar trebui totusi sa-ti creezi un program care va impune un ragaz pentru exercitii si pe care il poti respecta. Daca nu ai mai urmat o rutina de exercitii fizice inainte, te poti obisnui treptat. Incepe prin a te antrena de trei sau patru ori pe saptamana, inainte de a face acest lucru zilnic.

- Regimul. In afara de exercitii, fii atent la dieta. Abdomenul este una din partile corpului unde se depoziteaza cel mai frecvent grasimi, de aceea va fi una din partile care vor avea celulita primele. Pentru a-ti face talia mai mica si abdomenul mai ferm, ar trebui sa-ti creezi o dieta formata din mancaruri sanatoase. Regimul nu presupune sa mananci alimente fara grasimi sau zaharuri, care nu au gust. Doar trebuie sa ai grija sa mananci mancare sanatoasa in cantitati corespunzatoare. De asemenea, consuma fructe si legume intre mese pentru a nu fi tentat sa mananci porcarii. Bea si suficiente sucuri pentru a te simti plin. Sucul de struguri este unul dintre cele mai bune sucuri pentru a te ajuta sa-ti reduci talia.

- Abdomenele. Sunt cele mai simple exercitii pe care le poti face pentru o burta ferma si plata. Ar trebui sa pregatesti un covoras sau sa stai intins pe un pat tare. Fixeaza-ti picioarele cu perini sau roaga pe cineva sa-ti tina picioarele, daca aceasta este prima data cand faci abdomene. Ar trebui sa-ti pui mainile la ceafa in forma de X si sa-ti ridici corpul folosind muschii abdomenului. Expira cand te ridici si inspira cand revii la pozitia initiala. Fa acest exercitiu lent si foloseste-ti muschii abdominali, nu crea pur si simplu un moment de forta pentru a-ti propulsa corpul inainte, printr-o miscare brusca. Fa cam 25 din aceste exercitii zilnic, in prima saptamana sau 10 zile. Ulterior, poti face 50 sau mai multe in mod obisnuit.

- Ridicarea picioarelor. Este un alt fel de a-ti face abdomenul mai plat si muschii mai fermi. Stai intins pe o suprafata plata si pune-ti mainile la ceafa. Ridica incet picioarele in asa fel incat sa formeze un unghi de 45 grade cu podeaua. Fa acest exercitiu dupa abdomene, repetandu-l de acelasi numar de ori. Iti va lucra si muschii abdominali.

Mentinerea sanatatii si a unui corp frumos, cu un abdomen plat si ferm nu trebuie sa fie imposibil, nici scump. Prin intermediul acestor proceduri simple, pe care le poti face acasa, iti poti imbunatati corpul usor.

Etichete: abdomen, dieta, suc struguri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a avea un abdomen plat, deci sexi, nu e neaparat necesar sa iti faci abonament la...
Cancerul de colon afecteaza intestinul gros, situat in partea inferioara a sistemului digestiv si poate fi cauzat...
Exercitiile de baza pentru abdomennu sunt greu de facut, insa trebuie sa aveti grija daca aveti probleme...