10 greseli legate de manichiura si solutiile acestora

10 greseli legate de manichiura si solutiile acestora

Nu este necesar sa apelati la serviciile unei profesioniste pentru a realiza voi insiva o manichiura de invidiat acasa. Iata 10 greseli legate de manichiura si solutiile acestora:

1. Pastrati sticlutele cu oja in pozitie verticala, cu capacul in sus, pentru a evita scurgerea ojei pe langa capac si intarirea acesteia.

2. Evitati pastrarea ojei in lumina directa a soarelui sau in incaperi insorite, deoarece consistenta acesteia va avea de suferit. Pastrati sticlutele intr-un loc intunecat si racoros.

3. Pentru a evita craparea ojei este indicat s-o aplicati intr-o singura directie, evitant miscarile inainte- inapoi.

4. Nu agitati sticluta de oja inainte de aplicare, deoarece se pot forma bule de aer, care afecteaza calitatea acesteia. Daca vi se pare ca oja este prea vascoasa, incalziti-o intre palme, pana cand capata consistenta dorita.

5. Folositi o substanta speciala de subtiere a ojei si evitati utilizarea acetonei in acest sens, deoarece aceasta modifica calitatea ojei.

6. Aplicati un strat de oja transparenta pentru fixare, insistant in varful unghiilor, pentru a fixa oja principala si pentru a evita ciobirea acesteia.

7. Aplicati oja cu sclipici pe unghii, cu ajutorul unui buretel cosmetic, care va absorbi surplusul de lichid si va asigura o fixare perfecta.

8. Puneti capacul sticlutei de oja, dupa fiecare aplicare, pentru a evita uscarea acesteia.

9. Curatati gatul sticlutei de oja, dupa fiecare utilizare, pentru a evita intarirea urmelor si blocarea capacului. Folositi o discheta demachianta sau un betisor de urechi, imbibate in acetona.

10. Pentru a evita degradarea unghiilor in momentul taierii sau scurtarii acestora este indicat sa umeziti atat unghiera, cat si unghiile, inainte de aceasta operatiune. Astfel, unghiile se vor taia perfect si nu veti avea probleme.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oja cu sclipici este la moda, mai ales de sarbatori si nu trebuie sa apelati la ajutorul...
Cele mai multe femei folosesc manichiura semipermanenta. E o solutie mai eficienta, in sensul in care nu...
Manichiura evolueaza rapid! In ton cu societatea, am putea spune. Asa se face ca, deja, s-au cristalizat...