Cum sa folosesti uleiul de masline pentru fata?

Cum sa folosesti uleiul de masline pentru fata?

E intotdeauna mai bine sa folosesti produse naturale si pure, daca doresti sa ai grija de pielea fetei tale.

Desi reclamele pentru cremele de fata pot fi foarte ademenitoare, nu le poti garanta siguranta si eficienta. Dar cu un produs ca uleiul de masline, vei stii ca nu trebuie sa iti asumi nici un risc. E o solutie pentru ingrijirea tenului de cateva secole. Asadar, daca vrei sa folosesti uleiul de masline pentru ten,e util sa treci in revista urmatoarele sfaturi:

- Aplica ulei de masline virgin pe fata. Ia o cantitate mica de ulei in palma si pune-o pe fata. Maseaza toata fata cu miscari circulare, pana cand ai acoperit toate locurile. Tine minte ca nu e nevoie sa te speli sau sa iti cureti fata inainte de a da cu ulei de masline pe ea.

- Maseaza fata cu acest ulei. Fa acest lucru pentru inca doua minute pentru ca uleiul sa iti poata curata fata. Dupa cum stii, uleiul este foarte eficient in indepartarea mizeriei, grasimii si altor impuritati ale pielii. Asadar, e bine ca dupa ce l-ai masat pe toata suprafata fetei, sa il mai lasi inca 30 de secunde.

- Clateste-te pe fata cu apa calda. Inmoaie un prosop in apa calda si clateste delicat. Pune ulterior prosopul pe fata. Acest lucru va actiona ca un proces de infuzie cu aburi si va elimina celelalte impuritati depozitate in pori. Pastreaza prosopul pe fata inca 10 minute.

- Elimina uleiul de masline de pe fata. Arunca apa rece pe fata si curata meticulos pentru a scapa de ulei. Tine minte: nu freca pielea in timpul acestei curatari.

- Fa o crema de noapte cu ulei de masline. Pe langa sfaturile de mai sus, poti folosi uleiul  de masline si ca o crema de noapte. Aceasta te va ajuta sa ai o piele mai matasoasa si un ten mai echilibrat. Pentru a face aceasta crema, amesteca doua parti ulei de masline cu cate o parte de apa si una otet. Aplica aceasta crema pe fata inainte de culcare, pentru a avea cele mai bune rezultate.

- Foloseste ulei de masline pentru a scapa de celulele moarte de pe pielea fetei. Pentru a face acest lucru spala fata cu apa si apoi maseaza ulei de masline pe piele. Apoi ia niste zahar si freaca-l pe fata. Acestea te vor ajuta sa scapi de pielea uscata si iti va conferi o stralucire mai sanatoasa a tenului. Dupa ce ai terminat, clateste-ti fata pana cand ai indepartat in intregime zaharul si uleiul.

- Foloseste uleiul de masline si in alte scopuri legate de fata ta. Maseaza ridurile si liniile fine de pe fata in mod regulat cu ulei de masline. Acest lucru va hidrata intreaga zona si va imbunatati chiar si aspectul acestor zone. De asemenea, poti folosi uleiul de masline ca demachiant. Foloseste discuri de vata cu ulei de masline pentru a indeparta rimelul, fardul de ochi si asa mai departe.

Uleiul de masline poate face minuni. Daca te obisnuiesti sa folosesti ulei de masline pentru ingrijirea zilnica, te poti astepta la un ten frumos, chiar si fara sa cheltuiesti bani pe produse comerciale de fata. Asta fara a mentiona ca poti fii sigur suta la suta ca uleiul de masline nu iti va cauza probleme, dat fiind ca este natural.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Uleiul de masline este considerat, pe buna dreptate, cel mai sanatos ulei alimentar. Are beneficii mai multe...
Ai unghiile moi, fragile? Se exfoliaza si se rup cu usurinta? Nu dispera! Ai o solutie ieftina...
Rosiile deshidratate in ulei de masline sunt foarte gustoase si bogate in calorii, proteine si fibre. In...