Cum sa folosesti GHEATA pe FATA

Cum sa folosesti GHEATA pe FATA

Gheata poate fi intrebuintata in tratamentele de infrumusetare si in cele de ingrjijire! In cele mai multe cazuri, functioneaza mult mai bine decat tratamentele de lux!

Apa inghetata are foarte multe beneficii asupra pielii. Este un remediu ieftin si rezolva o multime de probleme ale pielii:

1. Cearcane: Zona de sub ochi e extrem de sensibila. Asa ca poti folosi gheata in acea zona pentru a preveni aparitia cearcanelor. Cu ajutorul apei inghetate poti avea tenul perfect.

2. Micsoarea porilor. Datorita efectului sau de intindere a pielii, gheata ajuta la inchiderea porilor dilatati. Freaca usor o bucata de gheata pe pielea fetei, in fiecare zi.

3. Machiajul permanent. Daca inainte de aplicarea machiajului dai cu gheata pe ten, machiajul va deveni mult mai persistent.

4. Fata umflata. Gheata reprezinta nul dintre cele mai rapide si eficiente remedii. Infasoara cateva cuburi de gheata intr-o batista si tine apasat pe fata. Umflatura va disparea foarte repede.

5. Ochi umflati. Retentia de apa sau plansul, seara tarziu, iti vor provoca umflarea ochilor. Pentru a-i trata, pune niste gheata intr-o batista si tine usor apasat pentru cateva minute. Pielea isi va reveni ca prin minune!

6. Acnee. Cosurile sunt nedorite si pot cauza inflamatie, arsura si durere la atingere. Pentru a combate toate acestea, tine gheata pe zonele problematice.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se spune ca Fata este averea ta. Poate ca nu esti de acord cu aceasta zicala, dar,...
Nu e nimic mai enervant decat sa te trezesti dimineata, sa iesi din casa si sa gasesti...
Terapia cu gheata se realizeaza prin aplicarea unei pungi reci sau a unui alt agent de racire...