Cum sa te mentii tanara. Secretele Marisei Tomei

Cum sa te mentii tanara. Secretele Marisei Tomei

Marisa Tomei este o actrita italo-americana de film si televiziune, care a castigat Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru rolul din filmul My Cousin Vinny (1992). Ea a mai a fost nominalizata la Oscar si pentru rolurile din In the Bedroom (2001) si The Wrestler (2008). Ajunsa la aproape 60 ani, Marisa pare vesnic tanara, aratand ca la 30 ani. Iata cum a reusit vedeta sa se mentina intr-o forma de invidiat in toti acesti ani. Nu este vorba despre nimic atat de costisitor incat sa nu isi poata permita si un om de rand!

Cum sa te mentii tanara. Secretele Marisei Tomei:

1. Alimentatie sanatoasa. Marisa Tomei se conduce dupa un principiu foarte simplu si interesant: ai grija de organismul tau de la interior spre exterior! Vedeta a declarat: Ceea ce mananc si cum ma conectez cu propriul organism imi alimenteaza exteriorul. Marisa incearca mai mereu sa consume alimente de la producatori, de sezon si organice. De asemenea, face tot posibilul sa ramana relaxata, chiar si in situatiile cele mai stresante.

2. Meditatie, drumetii si yoga. Meditatia in miscare ii permite Marisei sa se simta excelent in pielea sa. O ajuta la nivel mental, spiritual si fizic. Cand are timp, actrita face drumetii, calistenie(exercitii fizice in ritm de muzica) si sedinte scurte de yoga. Toate acestea, crede Tomei, sunt esentiale pentru sanatatea sa.

3. Sauna cu infrarosu. Marisa Tomei a explicat ca saunele cu infrarosu incalzesc corpul din interior spre exterior, facandu-te sa te simti mai usoara si incarcandu-te de energie. O astfel de sauna ajuta, de asemenea, la eliminarea otravii(toxinelor) care pandesc la fiecare pas in organism, mai ales atunci cand iei medicamente sau cand consumi alimente bogate in zahar. Nu in ultimul rand, sauna cu infrarosu mentine pielea tanara.

4. Perierea uscata a pielii inainte de dus. Tomei practica o rutina straveche(ayurvedica ), care presupune perierea delicata al pielii dinspre extremitatile corpului catre inima. Perierea uscata se face cu o perie din fibre naturale(din sisal), fara a folosi apa sau uleiuri speciale. Acest obicei mentine pielea fina(prin exfoliere) si stimuleaza sistemul limfatic care e responsabil cu detoxifierea organismului

5. Isi asculta organismul. Tomei nu crede in trucuri de frumuseti si nici in rutine. Celebra actrita isi asculta nevoile corpului si le urmeaza.

Citeste si: Cum sa te mentii tanara. Sfaturi de la femeile asiatice

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Timpul trece si moda se schimba, insa lupta pentru frumusete nu dispare, mai ales pentru reprezentantele sexului...
Orice femeie doreste sa aiba sanii perfecti. Aspectul e important, insa acesta nu poate fi mentinut, daca...
Parfumul poate fi exact lucrul care iti defineste o tinuta, indiferent daca vorbim despre o tinuta eleganta...