Cum sa pregatesti geanta de plaja. Ai nevoie de aceste 4 obiecte

Cum sa pregatesti geanta de plaja. Ai nevoie de aceste 4 obiecte

Vara a venit, iar odata cu ea si vacanta mult asteptata. Daca destinatia preferata este marea, cu plajele sale minunate, trebuie sa te gandesti neaparat la geanta de...plaja. Sunt cateva obiecte care nu trebuie sa lipseasca din ea.

Lucruri indispensabile pentru geanta de plaja:

1. Palarie de soare. Nu vrei sa ai de-a face cu insolatia! Ti-ai putea distruge cateva zile bune din concediu. Protejeaza-te folosind o palarie de soare cat mai generoasa.

2. Crema cu protectie solara. Cremele cu factor de protectie solara (FPS sau SPF) sunt cele mai potrivite. Acestea vor proteja pielea impotriva arsurilor solare, petelor pigmentare si imbatranirii premature. In plus, reduc riscul de aparitie a cancerului de piele.

Citeste si: 12 plaje necunoscute pentru vacanta

3 Ruj. E preferabil sa alegi o nuanta de rosu. Deoarece la mare ar fi bine sa nu folosesti alt tip de machiaj, un ruj rosu mat va transforma o infatisare banala intr-una sclipitoare. Sigur, nu vei folosi rujul pe plaja, ci in locuri precum restaurantul sau terasa.

4. Cartea preferata. Nimic nu e mai relaxant pe plaja decat lectura. La inceput, vei admira peisajul si poate chiar vei atipi. Apoi, cartea preferata ar putea sa completeze sesiunea de bronz.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Stim cu totii ca timpul petrecut in aer liber este bun atat pe plan fizic, cat si...
Pleci in vacanta? Banuim ca ai pus in bagaj toate cele necesare. Sau poate nu! Ti-ai pregatit...
Oricine vrea sa ramana cu amintiri placute din vacanta de vis! Si cum sa faci asta mai...